sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Oulujoen rantaa

Meijän porukan tän kesän mökkireissut on vähiin jääny. Tossa muutama päivä sitte Roosa kuitenki laitto facebookissa viestiä, että nyt ois mahollisuus lähtä viikonloppuna heidän mökilleen. Mukana olin tietenkin heti yhtään en kadu. Viimosen päälle letkee reissu, mukavaa porukkaa sekä hyvää syötävää ja juotavaa. Tän päivänki puolella sää oli niin mukava että jäätiin vielä päiväksi mökille köllimään.

DSC_0066-2

DSC_0039-2

DSC_0037-2

DSC_0050-2

DSC_0084-2

DSC_0074-2

DSC_0096-2

DSC_0216-2

DSC_0306-2

DSC_0335-2

DSC_0321-2
Pitkästä aikaa sain aikaan vähä runsaskuvasemman postauksen, kommentoikaa siis! :)

6 kommenttia:

 1. Makia minä ja mun fisu ja kivasti kaivan nenää tuossa yhessä jajajajajajajaja jee

  VastaaPoista
 2. messeviä kuvia toistan vielä jaja varsinki viimenen hehe

  VastaaPoista
 3. Kuulkaas pojat, en haluis sanoo tätä enkä myöntää tätä itelleni. Oon ollu lukijananne lähes siitä asti ku tän blogin ootte tänne nettiin julkistanu, mutta nyt alan kyllästymään. Enkä edes tiedä miks, tää blogi on täynnä maailman upeimpia otoksia, mutta itse asia postauksissa on lähinnä tota mitä ootte tehny viikonloppuna/viikolla. Nykyää skippaan usein lukemisen, jos teiltä on tullu uus postaus. Selaan vaan kuvat läpi ja sulje. SIKSI kaipaanki muutosta, ja tässä olis pari postausideaa: 1. Lapsuus: missä ootte asunu, millanen lapsuus mitä teitte mikä oli kivaa yms kuvien kanssa tietenki. 2. Harrastus: Olis kivaa tietää miten alotitte esim skeittauksen tai valokuvaamisen, millasta se on, sit vaikka sitä tekniikkaa miten skeitataa, eri välineitä mitä kaikkee löytyy valokuvauksee/skeittauksee tms. 3. Miten te kaks tapasitte? 4. Tulevaisuus: olis kiva tietää mitä toivotte tulevaisuudeltanne, mitä unelmia on. KIITOS anteeks ei ollu tarkotus stressaa, ilmasen vaa mielipiteeni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä, tälläsiä tarvitaan! :) Tän blogin alkuperäsenä tarkotuksena on ollu ainaki mulle se, että on joku paikka jossa julkasta kuvia. Katsojat flickrissä oli kahen käen sormilla laskettavissa per kuva ja facebookkiin niitä tuntu luonnottamalta valtavia määriä lisätä. Blogi perustettiin ja heti ekassa postauksessa taidettiin mainita, että koitetaan kirjottaminen jättää vähä vähemmälle. Kuitenki ajan kuluessa ollaan erinlaisia ja syvällisempiäki postauksia saatettu tehä.

   On mukava saaha tollasia kivoja ideoita lukijoilta, ei tulis tollasii välttämättä muuten keksittyä. Hyvin mahollista on että noista joku toteutetaanki. On meille joskus tullu ehotuksia jostain videokysymyspostauksista tai haastepostauksista, mutta sellaset ei itelle oikeen nappaa, en vaa jotenki koe että niitä osaisin luonnollisesti toteuttaa enkä haluu tänne kuitenkaa väkisellä vääntää.

   KIITOS vielä palautteesta, toivottavasti tää väsyneenä kirjotettu teksti vastas ees osaan kysymyksistä. :)

   Poista
  2. Voi vastas se ja oon tosi tyytyväinen, ymmärrän toki siis ton pointin et pitemmän päälle tää on vaan paikka, missä julkasta noita teidän upeita kuvia, mitä räpsitte erittäin lahjakkain taidoin ei siinä mitään, mut olis kiva tietää syvällisempääki tarinaa niiden kuvien takaa, ja tottakai tekniikkaa millä välineillä ja miten tollasia kuvia saa tällänen normaalikin ihminen aikaseks :D odotan innolla ''muutosta'' ;)

   Poista