torstai 13. syyskuuta 2012

Verkkokauppa makes me happy.

Joops, terveppäterve sinä arvoisa lukija. Täällä kirjoittelen jälleen "turhanpäivästä skeidaa".
Eli torstai kello 12:00 koulu päättyy ja meikä fillaroi kotia, perässä tulee autolla eetu, ana ja epe. Edessä on hirmuiset änärilanit. Ihan tuotapikaa pitäisi lopsahtaa uusi NHL13 postilaatikkoon ja sitämyöten pleikkarin sisään. Noh sake tuli kans koulusta pelaamaan ja siinä vierähtikin sitten muutama tunti. Mukavaa meillä oli !
IMG_0473
iPhone 4s

Illemmpana kuitenkin lähin vieraileen vielä mun ihastuksen kohteessa, verkkokauppa.com:issa. Tämän kaupan haluaisin omistaa kyllä. Myös jos oisin erittäin hyvä varas ja rikollinen tyhjentäisin verkkokaupan ja lopettasin hommat, myisin ylimääräiset pois ja nauttisin elämästä :D
Mukaan tarttu Canonin tulostin mikä oli jo vähän aikaa ollut mielessä, ja sen lisäksi pientä krääsää. Pitihän se heti kokeilla. Valokuvapaperi paikalleen ja tulostin hurraamaan. Seinälle tuli sitte laiteltua kuvia joita printtailin.

IMG_0474
iPhone 4s
IMG_0480
iPhone 4s
_MG_5064
_MG_5072
_MG_5076
Keskenhän se jäi, mutta onpahan tekemistä muillekkin vapaailloille. 
_MG_5061
Pari linssisuojusta ja tulppaa putkille. 
_MG_5055
Linssinpuhdistuskynä, on muute toimiva !
_MG_5068
iPhonen kuori, luulin tätä suojakuoreksi ja jouduin pettymään. Haluatko ? Tule hakemaan. 

Viikonloppu kokonaan töitä citarilla ja vähä indisainia siihen kylkeen. Kaikki hääkuvat on onneksi jo fiksattu. Meikä lähtee ojikselle moro !

Ps. Kommentoi.7 kommenttia:

 1. kyllähän tuoki suojaa, ois ollu vielä pari tuntia sitte käyttöä tolle kuorelle mutta mitäpä sitä enää ku paskoin iPuhelimeni toisenki puolen

  VastaaPoista
 2. Tunnetko sie Jaakon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä tunnen, paljo tulee sen kans skedetystä kuvattua. Tuomivaaran pojat on nassikasta asti tuttuja ollu !

   Poista
 3. Mitäs Lenspen makso? Ja minkä mallinen toi tulostin oli? ;> Miltä näyttää jälki, toistuuko värit niiko pitää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööööö, oisko ollu jotai reilu 10euroa toi lenspeni. Ja tulostin on aika normi tulostin, kriteerit oli vaan se että hyvälaatusia ja monenkokosia kuvia pystyy tulostamaan. Hyvää jälkeä toi puskee, värit oikeensävysiä ja sitärataa.

   Poista