torstai 11. lokakuuta 2012

"Ylijäämä"

Niinkun eilen lupasin niin aattelin tehä tänään postauksen "jaakon overleft". Meikäläinen sitte pongas kirjastosta muutaman ruudun ja heitin flickriin. Tsek it out !

IMG_8357
_MG_3744
IMG_1948
Joona
_MG_3762

Jaakosta kuvattu kesän pätkä suoraan ja pelkästään iphonen kennon läpi. Laatu videossa ei ole Hollywoodkamaa mutta kyllä noi temput on melko kovia.Kuva otettu 11.10.2012 klo 18.16
Meikäläinen tänään ollu koulussa ja eteenpäin messuilla. Jotenkin turha reissu tonne eteenpäin messuille. Tuntu ettei mitää sellasta koulua löytyny joho ois oikeesti halunnu. Ootin vähä että ois ollu kemi-tornion ammattikorkean koju mutta eipä ollu. Siellä ois media puoli, joka on kuulemma valitettavasti kaatumassa alas. That sucks.
Jos joku on seuraillu päivän ruutua, laittelin sinne kollaasin meikäläisen kengistä. Tuli nimittäin junkyardin paketti ja tämä tietää että on some kind of studiopostausta tulossapäin lähipäivinä.

Ps. "Innostu uudesta. Jos pidät molemmat jalat tiukasti maassa, et voi ottaa askeltakaan !" 5 kommenttia:

 1. sää tykkää ottaa aina omasta naamasta kuvan loppuun :D

  VastaaPoista
 2. jätkä on aika pitkä nii onko sulla semmosta ongelmaa kengissä että ei taho löytyä kokoja? vai onko iso jalka? 46 löytyy melkee kaikista malleista mut ite tarvis 47-48 nii iso problem löytää nättejä ja sopivia. Jäbän uuet kengät just makiat, vansilta löytyy joitaki isoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meikäläisellä jalan koko aikalilla 44,5 vanssilta menee just sopivasti ilman villasukkia 44. Elikkä eipä oo tarvetta noin isoihin kenkiin.

   Poista