tiistai 13. marraskuuta 2012

Dubai, liukumäkeä ja piraattikamaa.

Hoo, yks päivä jäi postaamatta. Noh eipäsehaittaa. Eilettäin ei tullu oikeestaan muutaku puhelimella räpsittyä kuvia ja pari kuvaa iltakävelyllä canonilla.
Kuitenkin eilen käytiin vesipuistossa palmusaarilla ja sen jälkeen vielä ostoskeskuksessa. Tarttu mukaan ripcurlin t-paita, farkut ja yks oakleyn pitkähihanen. Himotti melko pahasti laskemaan ku samassa ostoskeskuksessa oli laskettelurinne sisällä. Pikku boksi näytti olevan myöskin. Pääsee sitä onneksi vaikka heti sunnuntaina laskemaan, mikä saattaa ollakkin hyvinkin todennäköistä.

_MG_6665
_MG_6663
Oli muuten tismalleen samanlainen tuo jyrkkämäki kun oli teneriffallakin. (kuvat otettu teetetyistä kuvista)
_MG_6618
_MG_6607
Hotellimme Park Hotel edustalta. Erittäin hyvä hotelli ! 

Tänään makoiltiin päivä piitsillä, sen jälkeen hotellille suihkuun ja piraattialueelle ostamaan kampetta. Mulla alko pikkusen hajottamaan tunnin pyörimisen jälkeen jo ne feikki-rolexin ja -raybanien myyjät. 10m välein 3 miestä tulee tyrkyttämään. Ei ymmärrä että kun ei oo tarvetta niin ei oo tarvetta.

_MG_6646
_MG_6660
_MG_6648
Ekin kanssa ostettiin näiltä miehiltä kumpikin samanlainen lätkäpaita. Selässä lukee koivu tottakai. Harmi vaan ku ei "8, Selänne" paitaa löytyny. Se kun oli yks tavote tästä reissusta. Nocando. 
_MG_6641
Auringonlaskukuva parvekkeelta. Pitää torstaina käyä rannassa kuvaamassa auringonlaskunaikaan. Tuo vaan valahtaa täällä erittäin nopeesti ja yhtäkkiä horisontin taakse. Ei passaa myöhästyä. 

Sitteku vähän aikaan suomen kylmyyttä taas vähän aikaan ja palannu arkeen vois tehä kännykkäkuvista postauksen ja fiilistellä vähän. Mutta enköhän mä kuitenkin vielä huomenna ja ylihuomenna tänne ainaki laittele näihin samoihin aikoihin.

Ps. Meikä on fiiliksissä tuosta mun uusimmasta instagramkuvasta !

11 kommenttia:

 1. En tiiä onko nolo kommentoida omaa blogia, mutta ihan sama. Nää kuvat on vaa nii saakelin hienoja, ei yhtään huonoa tai ylimäärästä. Ja viimenen kuva kruunaa kyllä kaiken. Jatka ihmeessä kuvien ottamista ku tulee näin laadukasta tavaraa. Ja instakuva oli kyllä kans ihan käsistä lähtevän siisti! huhhuuuh, passais mullekki ulkomaanmatka

  VastaaPoista
 2. onko tup vesipuiston nimi wild wadi?

  VastaaPoista
 3. Oisit ostanu aito kopio!

  ps.erittäin hieno tuo viimenen kuva!

  VastaaPoista
 4. aivan tosi hieno tuo viimenen kuva! :)

  VastaaPoista
 5. ottiko junkyard teihin yhteyttä ihan suomeks? eikös ne oo ruotsalaisia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menemällä sivuille osoitteella junkyard.fi, saa näkymä suomeksi. Keskittyvät ilmeisesti nyt aiempaa enemmän suomessa matkkinointiin. Ottivat siis yhteyttä suomeksi:)

   Poista
 6. mahtavan näköstä! ja viimenen kuva on kyllä huippu.. :) ja teitä ei varmaan haittaa että käytän teidän blogia 'malliblogina' kun teen atk:ssa esitelmän bloggerista ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Ei haittaa todellakaan. Ainut mikä haittaa meitä on kopioida kuvia ja tekstiä jonka jälkeen laittaa omiin niin ne toiseen paikkaan. :) joten ihan vapaasti !

   Poista
  2. Jep, tarkotuksena on vaan että näytän kaikki valikko systeemit yms. :) Kiitos paljon!

   Poista
  3. Wou toi on vaan siistiä! Kiitti munki puolesta :)

   Poista