sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Dubai, parveke ja bokeh pallerot.

Tänää käytiin nauttimassa auringosta piitsillä. Taksilla sinne ja rantatuolit alle. Suolaveteen lillumaan ja takas nautisekelemaan lämmöstä. Muutama jäätelö huiviin ja hyvää musiikkia hiljasella korvan vieressä. Sitte taas ostoskeskukseen sompaileen, miettimään että jaksaako sitä enää tuhlata rahoja. Ostin mä yhen törkeen siistin repun. Sopivasti hippimäinen ja hyvälaatusta tavaraa. Ompahan tuore reppu sitte ku palaa koulun penkille. 
Ku päästiin hotellille, poltettiin norttia ja völlyttiin parvekkeella. Muuan kuvankin sitte päätin siinä ottaa, ja otti se sara mustaki pari kuvaa että tulee jotain julkasukelposta. Tai onhan nuo muutkin julkasukelposia omasta mielestäni mutta ei jaksa ilman lupia alkaa puskemaan. 
Jotain tällästä: 

_MG_6449
_MG_6484
_MG_6490
_MG_6504
_MG_6516
_MG_6532
_MG_6573

Ja iskät, onnittelut ja hyvät isäinpäivät ! 
Cya tomorrow. 

11 kommenttia:

 1. shanii, awesome! -mika

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ja näyttää niii lomalta! Muuten jättekivoja nää postaukset mutta ihan pikkuse alkaa hajottaa ku töissä lukee näitä ja miettii kuinka kauan vielä omaan reissuun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittehänse mimmi vasta hyvältä tuntuukin lähtä kun on meikä saanu vielä sun nälkää kasvatettua. Btw, kohta juhlitaan häitä, voin kertoa sitte vaikka vielä lisää tästä reissuta ;p

   Poista
 3. kenen kaa sää niinku oot tuolla ? :D matkakuume vaan kasvaa ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seon hyvä että kasvaa, on motivaatiota säästää ja lähtä reissuunkin sitte ! ;) Oon tyttökaverin ja hänen perheen kanssa.

   Poista
 4. Ihana tuo tokan kuvan poika :D

  T. Random (Julia)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutenki kivoja kuvia sillonko eksyy katteleen. Varsinki kaikki Sarasta otetut :)

   Poista
  2. Uudessa postauksessa julia sulle lisää silmäruokaa ;) Entiiä mistä johtuu mutta eki on ostanu yllättävän paljon siistiä kampetta !

   Poista