sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Ehdota

On pimmeetä ja vettä sattaa. Päivät lyhenee ja kaikki tekeminen koostuu työn teosta ja koneella istumiseta. Ahistaa. Niin myös tän blogin suhteen. Hulluna haluisin panostaa ja kaikkee, mutta en keksi mitään mistä postata. Kertokaa te. Sanokaa. Mulla on ens viikko torstaihin asti vapaata iltatöistä ja aikaa vaikka kuinka. Voin ottaa kameran kouraan ja lähtee ulos, mutta mitä siellä? Vai kuvaanko sisällä makrokuvia pöydän nurkista ja kattolampuista? Vai istunko koneeni ääreen ja kaivan vaikka vanhoja, ennen julkaisemattomia kuvia? Kommentoi.

Mielikuvituksettomuuteni osoitan julkaisemalla itsestäni vanhoja kuvia (Lasse 16 ja 17 vuotiaana):

DSC_0101

DSC_0050

DSC_0494

DSC_0371

DSC_0728

DSC_0427

DSC_0008-3

IMG_3454-2

p.s. kohtuu melankolista tekstiä näytti olevan, mutta olkoot. mulla aina masentaa syksyllä

9 kommenttia:

 1. Tiistaina 45 ja Remakka. Siinähän sitä ois jo yhen postauksen verran. Ei se luovuussuoni syki oikein kenelläkään tähän aikaan vuodesta. Paitti sitten, kun on aika puhua joulusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei ois työharjottelua joka aamu nii voisin vaikka samantien tulla, mutta kun on. Ja jep joulu auttaa, mutta tulis ees lunta vähä nii ei ois niin synkkää.

   Poista
  2. Heei, tai sitte joku ihan överi ruokapostaus. Siihen ei tartte ees lunta. Ois ainaki uutta!

   Poista
 2. Mee kuvaan Ainolaan ku on pimeetä. Tulee synkkää matskuu, madafaka.

  VastaaPoista
 3. Kuvaa siel oulus jotai sulle tärkeitä mestoja ja vinkkaa missä kantsii käydä jos tulee piipahtaan.

  Ja sit jotain vastakohta- juttuja. Ilo-suru, värikäs- mustavalkone, hyvä fiilis- melankolia ym.. äh en tie, onks näist mihinkään mut käskit kommentoida.

  VastaaPoista
 4. Eksyin blogiin kun googletin boardexpoista ja olitte postannu viimevuodelta sieltä jotain kuvia. Strobistijuttuja, snoukkausta ja skedeystä... saitte uuden lukiJan! ;)

  Jos tylsyys iskee, kokeile kuvailla jotain erilaista mitä et normaalisti tee. Kun poistuu mukavuusalueelta ja kokeilee niin oppii uutta! Esim. kaupungille kuvaamaan ihmisiä. Ota vaikka kuvien otsikoksi: "Oululaiset" tai "Ihmisiä Oulun kaduilla" tjsp, sovella. Kamera kaulaan, pari linssiä taskuun ja kaupungille kuvaamaan tilannekuvia ihmisistä niin etteivät ne välttämättä huomaa, käytä hyväksi erilaisia valoja, muotoja ja varjoja, etsi uusia tilanteita ja kuvakulmia ihmisistä. Joku pienisuuri kuvareportaasi. :p

  Julkisella paikalla ihmisiä saa kuvata ja kuvat saa julkaista ei-kaupallisessa käytössä, ihmisiä ei vaan saa tuoda julki "negatiivisessa valossa". Ei väliä onko kuinka lähäri tahansa. ;)


  ps. If interested, check out http://hooaajii.blogspot.fi/ !

  VastaaPoista
 5. JEP tämä Henrin ehottama katukuvaus ehottomasti! 35mm kiinni kameraan ja kävelemään keskustaan. Varo ettei joku hermostu ko kuvaat sielä :d

  VastaaPoista
 6. Olisi kiva nähdä postaussa jossa on kuvattu niin sanotusti Oulun "parempi ja pahempi" puoli. Karrikoidusti "Rikas ja köyhä Oulu" :D toivottavasti tajusit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tajusin ja wow mikä idea! Ehdottomasti toteuttamisen arvonen! Saisinpa auton käyttöön nii selviäis helpommalla, mutta onneksi on pyörät ja bussitki keksitty.

   Poista