tiistai 6. marraskuuta 2012

Kohiseva ja synkkä Oulun yö.

"Uskon siihen mitä mä sanon, uskon siihen mitä mä teen. Ja pienien tekojen kautta yhä suurempaan muutokseen. Ei pidä elää tulevan pelos tai nyky systeemiin tottuu. Vaan on liekkisi pidettävä elos tai kaikki loppuu."

Ajelen "moskovasta" puoli kahentoista aikaa illalla. Carinan ratissa mieleeni juolahtaa kommentit lassen uusimpaan postaukseen. Siellä kehotettiin että mennä mukavuus-alueen ulkopuolelle. Mietin mikä on mun mukavuus-alue. Mitä en halua kuvata. Emmä tiiä onko sellasta ollenkaan olemassakaan mitä en haluais kuvata. Jos ei tiettyjä juttuja mitä en ees jaksa sanoa niin lasketa. Päätin kuitenkin motarilla että empä meekkään kämpille vaan rouskutin kaupunkiin. Jätin auton parkkiin kävelin kuppilaan ostin askin röökiä ja lähin kävelylle. Kaupungintalolla heitin kamerabägin maahan, aloin kaivaa kameraa esiin ja kirkonkellot rupes kolisee 12 kertaa. Kävelin pitkin kaupunkia tunnin verran ja räpsin kuvia. Tässä tulos:

_MG_6182
_MG_6185
_MG_6212
_MG_6204
_MG_6211
_MG_6216
Tämä kuva kuvaa aika hyvin kaupungin menoa ma-ti yönä. 
_MG_6222
_MG_6226
_MG_6239
_MG_6232
_MG_6253

Tänään päätin kans lisätä ostoslistaan yhden tuotteen kamerasarakkeella. 85mm 1.4 ois tarkotus seuraavaksi hankkia. Kuullu niin paljon tuosta 85mm kiinteestää positiivista palautetta että pitää se itellläkin bägiin hommata. 

Ps. Ajattelin huomenna lähtä kuvaamaan random kasvoja kaupunkiin valoisaan aikaan. Osutko sinä linssiin ? Sen näät huomenna illalla ! Cya. 

7 kommenttia:

 1. Makeee! Määki oon miettiny tuota naamapostausta tai randomeitten kuvausta, mutta miksipä niitä ei vois tuplakäyttää!

  VastaaPoista
 2. Ompa synkkiä mutta hienoja kuvia! Eikö sulla pelottanut olla tuolla tuohon aikaan? ü

  Olisi kiva nähä kuvia random-ihmisistä. Varmaan pitää aina pyytää lupa saanko kuvata sua? (huomaa isosiskon huolehtiminen...)
  - A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä isosisko huoli, oon jo siinä iässä että enköhän pärjää yksin Oulun kuollessa yössä. Tuli muuten juteltuja syntyjä syviäkin kahden miehen kanssa jotka kertoivat jumalasta enemmän kuin on tarpeellista.

   Ja kyllä sitä saa kuvata randomeitten naamoja kuhan ei julkaise niitä negatiivisessa valossa.

   Poista
 3. just näin samu!!

  -fani1

  VastaaPoista
 4. Miten oot saanu tonne noi teijän istat ? :D

  VastaaPoista
 5. kuulostaa kivalta tuo randomeitten kuvaaminen! :D :)

  VastaaPoista