lauantai 1. joulukuuta 2012

Adidas Originals

Jokin aika sitten tupsahti mun ja Samun sähköpostiin mielenkiintonen maili yritykseltä, joka olisi halukas tekemään yhteistyötä kanssamme Adidas Originals mainoskampanjan muodossa. Minä huomasin mailin ensimmäisenä ja tästä kovasti innostuneena soitin heti Samulle, joka oli kans heti alusta täysillä mukana.

Adidas Originals-kampanja sai alkunsa kun Basso Media ja Adidas Originals aloittivat yhteistyön järjestelmällä videokilpailun, jossa ideana oli esitellä vapaasti omaa osaamistaan kahden minuutin pituisella videolla. Kilpailuun otettiin osaa monenlaisilla taidealueilla ja kaikki videot ovat nähtävillä osoitteessa http://www.basso.fi/originals/. Viiden parhaan kilpailuvideon esiintyjät pääsivät lopuksi esiintymään valokuvaaja Nina Merikallion kuvaamalla "Originals represent"-videolla, joka on nähtävillä myös tässä postauksessa.

Itse tykkäsin kovasti niin lopullisesta kuin kaikista voittajavideoistakin. Mietin mailin saatuani millä tavalla me voitaisiin liittää tähän postaukseen aiheen liittyviä kuvia. Tykästyin "Originals represent"-videolla näkyvän autioon rakennukseen ja sen graffiteihin ja ajattelin että miksei pelkät kuvat graffiteista riittäisi. Samun aikatauluun tuli kuitenkin viimehetkellä muutoksia, joten lähdin kuvaamaan kahdestaan kuvausavustaja Viltsun kanssa.

(Jos video ei näy, voi sen käydä katsomassa tämän linkin kautta. Jos ei vieläkään toimi, kannattaa toistamista yrittää muilla internet-selaimilla.)

poster2

DSC_0311-2

DSC_0396-2

DSC_0387-2

DSC_0359-3

3 kommenttia: