tiistai 18. joulukuuta 2012

Erinlaista, mutta mielenkiintoista.

Moriesta pöytään. Meikäläisen arki rullaa liian samojen asioiden ympärillä. Joten etsäviitsitsä heittää muutaman kuniingas tai kuningatar idean mistä meissi tekee postauksen. Oli aihe sitten lintu tai kala, ruoka tai joogaus, niin kyllä mä koitan omalla tyylillä sen hoitaa. Tässä voittas kumpiki, sekä sä lukija, että mä. Enemmän ja monipuolisempia postuaksia, ja meissi sais tänne jotain aikaan mistä tulee aina hyvä fiilis sekä ehkä mahollisesti teen jotain sellasta mitä en ole ajatellut tekeväni !

Terveisin:
IMG_9214
IMG_6863
IMG_2281
IMG_0154
IMG_0145
_MG_6177
_MG_3584
_MG_7818

Samuel "Koutsi" Satomaa

Ps. Saa myös esittää jotain aihetta mistä kirjoitan mielipiteeni. Mielellään sellainen ajankohtainen ja mielipiteitä jakava/herättävä aihe. Maustan tekstin kuvilla. 


8 kommenttia:

 1. Päivä videolla vaik ois kui tylsä päivä :D

  VastaaPoista
 2. Tee postaus kuluneesta vuodesta 2012. Eli muistele jokaista mennyttä kuukautta ja kokoa parhaat otokset silloisista fiiliksistä, aina tänne joulukuulle asti. Tulis nähtyä mitä menny vuosi piti sisällään ja sitä rataa. :)
  Lisäks toinen joka ois huippu nähä, ois kuvakertomus sun muuttumisesta vuosien aikana, aina lapsuusvuosista lähtien tähän päivään. Pari vuotta vanhoja teinikuviahan me ollaan susta nähtykin, mutta taapero- ja ala-asteajat on vielä pimennossa :D
  Nää on vaan ehdotuksia, mutta ota onkeen jos nappas!

  VastaaPoista
 3. lempparivaattees! ja sellanee et jos olisit tyttö millassia vaatteita käyttäsisit-kollaasijuttu :) plus tuo eka kuva on hurmaava! voisit sen inspaamana tehä jotain ihan pois omasta tyylistäs; pastillivärikuva-postauksen :)

  oot hyvä!

  VastaaPoista
 4. tuo postaus kuluneesta vuodesta 2012 ois kiva!

  VastaaPoista
 5. Ota kuvia ihmisten kasvoista ja kaikista yksityiskohdista. Erilaisista ilmeistä ja tunteista ! mm. suru, pelko, nauru! Jokaisessa on jotain kaunista! (tää voi olla vaikee toteuttaa, jos et saa vapaaehtosii imisiä kuviin)
  Tai sit sellanen, että mahollisimman monta ihmistä kuvaan ja sellasii yhteiskuvia, ei mitään virallisii "koulukuvauksii" vaa hyppimistä ja riehumista värikkäät vaatteet päällä:D:D

  VastaaPoista
 6. Tunnekuva postaus ois hieno! Vois olla kuvia ihmisten ilmeistä eri tunnetiloissa..

  VastaaPoista
 7. Tuo yhessä kuvassa oleva hattu on kyllä varppina mimosan!

  VastaaPoista