lauantai 1. joulukuuta 2012

Making of banneri

Meijän ikuisuusprojekti, bannerin uusiminen, toteutu viimeinki kun alkuviikosta käytiin Samun ja Saran kans Kempelehallin kuvailemassa tiiliseinää. Kolalla siirrettiin muutama lastillinen lunta seinän viereen ja alettiin räpsimään. Nyt tänään sain viimeinkin aikaan bannerin viimeistelyn tietokoneella ja täytyy sanoo että oon kyllä ihan tyytyväinen lopputulokseen. Tämä postaus kertoo kuvin siitä miten banneri syntyi ja on myös tehty vastaanottamaan palauttetta, oli se sitten kuin negatiivista tai positiivista tahansa. Nyt on aika tuoda äänenne kuuluviin. Kommentoikaa siis :)

DSC_0284-2

DSC_0291-2

DSC_0288-2

DSC_0279-2

DSC_0297-2

Kuvat ovat myös hyvä opetus siitä miksi linssi olisi hyvä puhdistaa lyhyin väliajoin.

12 kommenttia:

 1. Vitsi, toi banneri on just bueno!:)

  VastaaPoista
 2. Mitä kauemmin katoin tota sitä paremmalta näytti! :)hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän meni sitte just niinku pitiki, kiitti! :)

   Poista
 3. aikamoiset järjestelyt! hienoo jälkee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuo liian kova homma ollu mut oon silti mielissään ku sain ton idean toteutettua eli kiitti! :)

   Poista
 4. Ihan hauska idea, mutta valaisun ois voinu toteuttaa vähän toisin - niin että teidän varjot jäis kuvan ulkoreunoille, eikä tuollalailla piiloon teidän taakse. Ois saanu lisää fiilistä kuvaan. C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ei tullu oikeestaan ollenkaan ajateltua koko varjoa, nyt alko häiritsemään itteeki. :D Mutta virheistä oppii ja enskerralla ajatellaan idea loppuun asti, kiitos palautteesta!

   Poista
 5. Todella hieno uus banneri, jag gillar! Intagramin näkyminen tossa reunassa on muuten loistava vaihtoehto sille päivän kuva - systeemille, joka oli kyl hyvä idea mut hankalampi toteutus ;)
  Tsemppiä vaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja ite oon samaa mieltä, ei siinä tahissa oikeen pysyny mukana ja meinas tuntuu väkisellä vääntämiseltä. Nyt saa mennä fiiliksen mukaan joka on tietenki aina mukavampi:)

   Poista