lauantai 8. joulukuuta 2012

Täydellinen takapiha

Olipa kerran punainen tupa ja perunamaa. Punainen tupa, joka sijaitsi juuri sopivasti joen rannalla ja jonka ympärille oli juuri sopivasti vuosikymmeniä sitten rakennettu tulvavalli jottei kevättulva pääsi tupaa turmelemaan. Tämän punaisen tuvan ja koko naapuruston pojat olivat jo vuosiakausia käyttäneet tulvavallia mäenlaskupaikkanaan. Ensin tuli pulkat ja rattikelkat, seuraavaksi sukset ja minisukset, joiden jälkeen mukaan astui laji, josta koko naapuruston väki innostui edellisiä paaaaljon enemmän.Tätä lajia kutsuttiin lumilautailuksi.

Hyppyreitä rakennettiin ja temppuja opeteltiin. Kaatumisia tuli enemmän kuin onnistumisia, mutta asiat osattiin laittaa tärkeysjärjestykseen: hauskaa oli kaikilla.Vuoden vierivät ja mukaan tuli myös freestyle-sukset. Vaikka sukseilijoita saatettiin ensin katsoa kieroon, ovat ne kuitenkin saaneet oman roolinsa myös tämän päivän snowparkeissa. Tänään on pikkuveljeni vuoro esittää taidennäytteensä. Kuvat on otettu eilen juuri tämän samaisen punaisen tuvan tulvavallilta. Eilinen oli ensimmäinen päivä tälle talvea kun jäälle uskaltautui laskea. Apuna käytetty isän laajista.

DSC_0462-2

DSC_0468-2

DSC_0481-3

DSC_0515-2

DSC_0533-3

DSC_0509-2

DSC_0546-3

DSC_0567-2

3 kommenttia:

  1. Hyvä Lasse! Nyt ollaan menty parempaa suuntaan. Muista jos käytät salamapoweria niin muista valasita välillä muutakin kuin itse ihminen. Hyvä esimerkki tästä on Pasi Salminen, eikä se mikään Jumala oo, sää voit olla parempi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se snoukkavalokuvauksessa melkeen sitä viittaa kantaa !

      Poista