maanantai 10. joulukuuta 2012

Valkoinen kulta ja uskomaton fiilis.

Vuokatti, 2011 huhtikuu; Hyvä keli, saken kanssa rinteessä, viimeset laskut sille kaudelle. viimeset uudet temput pehmeille ländeille ennenku ripustetaan monot kesäksi naulaan. Tarkotus tuollon oli että vaan kesäkauden ajan monot on naulassa mutta toisin kävi. Paskoin polven syksyllä ennen kauden alkua, sinnittelin suomalaisena miehenä rikkinäisellä polvella pitkään, hajotin sitä enemmän ja enemmän kunnes tajusin että pakko lähtä lääkäriin. Leikkaukseen ja puolivuotta urheilukieltoa, snoukkakausi meikän osalta paketissa.
Sunnuntaina kuitenki vihon ja viimein, pääsin keskukseen laskemaan tereveellä polvella sitten tuon vuokattireissun jälkeen. Ja olihan se erittäinkin mahtavaa. Fiilis oli erittäinhyvä ja muisti taas kuinka mukavaa se laskeminen on. Kuvia en aivan kauheesti jaksanu napsia, senkin takia että halusin vaan laskia. Mutta piti muutama ruutu ottaa että pääsee tännekkin laittaa ja teille näyttää kuinka pojat osaa laskea !

_MG_8658
_MG_8629
_MG_8637
_MG_8608
_MG_8611
_MG_8601

Tänä kautena ois luvassa myös mahdollisimman paljon kaupunkispotti kuvauksia. Ja jopa jo huomenna lähetään peran ja veikon kans kempeleeseen vähä jibbaileen. Pitäkää korvat, silmät ja tietokone auki ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti