sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Hengenvaarakoppi ja videokamera

"Oltiin tuossa tän viikon alkupuolella tuomivaaran poikien, saken, pepen ja veikon kanssa laskemassa teboilin vieressä olevaa koppia. Kuvattii kahella rungolla ja tossa alapuolella koottuna parhaat palat. 
Ps. Juhana on sessareiden kingi, ei ollu muista oikee mihinkään. Sonnoro senjoro seuraavana kertaan. mo"

Tällänen teksti käskettiin kirjottaa. Ei varmaan aivan käsittämättömän vaikee oo veikata että kuka halus tuollasen, ainakaan jos vähänkään tuota juhanaa tuntee. Mut nii tosiaa kuvailtiin parilla rungolla (7D,60D) meikäläisellä oli toinen kokoajan hyppysissä ja laskijat vuorotteli toista. Mukavat sessarit oli kyllä. Vaikka muutama lauta meni heikolle hapelle ja yks käsi revähti että saa nähä millon tulee kuntoon.
Toi editointi ei ehkä oo vielä ainakaa se meikän lemppari juttu. Tai se tuntuu ehkä siks vastenmieliseltä kun ei oikee saa sitä tulosta aikaan mitä haluais. Sattuu olemaan ensimmäinen sellanen vähä "pitempi" pätkä mitä editoin.

Jos millään ilmeellä vaan mahollista, heittäkää jotai palautetta. Meissiki vois sitte vähä kehittyä tässä hommassa ja tehä useemminki. Ei ois aina saman näköstä stillimatskua. 

19 kommenttia:

 1. Hyvin näkkyy ja hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 2. huikee muuten mut vähä loso music

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se jäi kyl vähä pliisuksi, otetaan ens videoon vähä räväkämpää !

   Poista
 3. hyvältä näyttää! pojat vois rohkastuu ja esiintyä kameralle muutenki, ois kiva saaha vähän vaikka jotain kommenttia heiltäki laskuista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois pepen kans jonku tricktipin joskus väsätä !

   Poista
 4. Oon aina tykänny teijän lasketteluvideoista; näissä vaan yksinkertasesti on "sitä jotakin". Onnistutte aina yhdistämään musiikin ja videon (kuvaus)tyylin jollain tapaa: esimerkiks vaikkapa tässä videossa oli semmonen rento fiilis, jota tuo musiikki korosti kivasti.

  Paras kohta tässä videossa oli 1:14 alkava hidastus, miun mielestä. Oli erittäin kivaa vaihtelua, että kuvattavan henkilön lisäks näky "ylimäärästäkin", mikä pyritään yleensä piilottamaan kuvasta/videosta (meinaan tällä siis henkilöä, joka kuvas toisella kameralla samaa temppua, kuin sie). Hienoa! Tykkäsinpä myös kohdasta, jossa oli käytetty videon kelaamista eteen- ja taaksepäin, toimii!

  Oikein onnistunut video kaiken kaikkiaan, etenkin ensimmäiseksi vähän pidemmäksi videoksi! Jatka vaan samaan malliin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä en nää hirveen tarpeelliseksi aina piilottaa sitä mahdollista toista kuvaajaa.

   Muutenkin aika rakentava palaute, joten kiitos siitä !

   Poista
 5. Nättii pätkää kieltämättä! :)

  http://everydayiscolorful.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Juhana näyttää joltain idiootilta tossa alussa xd Perus töhö -ilme päällä ja virnettä perään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vakio juhanaa, on se sullaki välillä sama vika ?

   Poista
 7. Muuten hyvä, mut outo toi muokattu ääni toho loppuu :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitä ei sen koomin muokattu, hiastettu niin muuttu tollaseksi. Mutta kiitos, pitää pistää ens videossa mieleen ! =)

   Poista