keskiviikko 2. tammikuuta 2013

MMXII

Painan spotifystä jon korhosen soimaan, mietin samalla että tulispa jo koko levy, kun uus sinkku on jo ilmestyny. Alan selata ulkoselta kovalevyltä alkuvuoden kuvia, ja miettimään joka kuukauden "hienoimman"/mieleenpainuvimman hetken. 

Tammikuu
Vuosi vaihtui viimekin vuonna, tiesin vuodenvaihteen jälkeen leikkauksen olevan edessä. Puolivuotinen tuska liikunnan kannalta, ei snoukkausta, ei lätkää eikä mitään muutakaan kivaa, ainakaan ensimmäiseen 3kk. Kyllähän sitä pääs vähän hajoamaan tuona aikana, sake lähti laskee ja meissi jäi kotia pelaa pleikkaria ja paiskii duunia. Sunnuntaina pojat lähti pelaa lätkää ja meikä lähti shellille juomaan kahvia. Jeijei. Mutta täytyy sanoa että oli tuo sen arvosta että nyt saa taas kahta kovemmalla motivaatiolla pelata lätkää ja snoukata.
Meikäläisen eka kuukausi meni aikalailla tällälailla:
IMG_4955
IMG_4961

Enemmän tai vähemmän järkevän päätöksen jälkeen, heitin kepit venton takapenkille ja hyppäsin rattiin, testasin pystyinkö painaa kytkintä ja jarrua juuri leikatulla jalalla. No hyvinhän se onnistu. Päivä ei kuitenkaan aivan purkkiin menny, vento meni kylläkin vähän liian tiiviiksi:
IMG_4987
MUISTA KÄYTTÄÄ TURVAVYÖTÄ, ne pelasti minut ja mututkin tässä kolarissa ! 

Kyän lämmittämässä itelle kupillisen vettä ja laitan siihen pussin finrexin neota, pää- ja selkäkivut vaivaa. Toimii mulle ainaki toi lääke. Otan taskusta yhen nortin käppäilen parvekkeelle ja sytytän tämän terveydentuohoajan. 

Helmikuu
Shit, missä meissi kaikki helmikuun kuvat ? Eipä paljon ainakaan omalta imacilta löydy, enkä kyllä paljo tästä kuukaudesta muistakkaaan. Ainut mikä muistuu ilman kuvia mieleen on se että soitin lääkärille ja pyysin viikon pois sairaslomasta, hinku töihin oli sen verran kova ja se myönsi tämän lyhennyksen. Fiilikset oli tosi jees kun pääs taas rakkaiden maitopurkkien ja omaperäisten työkavereiden seuraan.
Oli tuolla muutama kuva kun oli kamppeet varjakassa mukana ja otettiin muutamia kuvia studiosalamoilla:
IMG_5246
IMG_5248
IMG_5247

Pistän instagrammiin uuden kuvan (dlbsamu), ja tsekkaan muiden uudet julkasut. 

Maaliskuu
Tää ei oo kyllä lainkaan vaikee, heti nousee mieleen viikko 10 ja elämäni ensimmäinen aurinkoloma. Karkuun suomen talvesta/keväästä ja lämpötilaero on 30-40 astetta. Teneriffasta odotukset ei ollu kovinkaan kovat, tiesin että kyseessä on melkoinen turistirysä ja todella suosittu lomakohde. Ja sanotaanko näin että ilman lonkkaria ja sakea loma ei tosiaankaan ois ollu niin moitteetoon mitä se mulle oli. Se vaan veti loman niin omalle levelille että huhhuh. Sinne haluan kyllä uudestaan, mielellään vaikka 10 jätkän kanssa, kaikilla lonkkarit messissä ja ja repullilnen reissumieltä.
IMG_5533
IMG_6385

Ensimmäisen kerran kävin myöskin kuvaamassa jotai spottia. Oli uusi aluevaltaus joka on nykyään on yks suosikeista kameran kanssa heilumisessa.
IMG_6763
IMG_6766
IMG_6753

Samalla kun huhtikuun kuvat latautuu flickriin laittelen kuulaa soittolistalle. 

Huhtikuu
Tämä oli kuukausi kun lassekin postaili paljon tänne unkarilaisista oppilaista ja niiden kanssa hengailusta. Meikäki pääs tutustuu niihin hitusen ja oli kamerakin mukana. Meissi kyl tykkää ku saa vääntää englantia vaikka se ei aina niin priimasti tuu, kuhan tulee ymmärretyksi ja ymmärtää taas vastapuolta.
IMG_6951
IMG_6983
IMG_6995
IMG_7055

Ensimmäiset lonkkarointihetket myös suomenmantereella koettiin tässä kuussa. Sain kosiskeltua ookut messiin ja se lainas saken lonkkaria. Kyllä meillä oli lystiä, nautittiin nimittäin niin paljon keväästä kun ihminen on vaan siihen kykeneväinen.
IMG_7084
IMG_7075
IMG_7139
290

Tässä kuussa tuli myös tehtyä semmosta mitä ei välttis ois ihan heti arvannu. Mulla ei ollu mitään kummosia suunitelmia vapuksi. Vappua ennen ajattelin yhdestä nykyisestä kaverista enemmän tuttu kuin kaveri. Kuitenkin pyysi meissit hämppään vapuksi, jossa niinde kaveripiirissä porukka pyys toiselta paikkakunnalta seuralaisen. Tottakai olin messissä ja säädin työvuoroja että pääs lähetään. Pääs tutustuu uusiin ihmisiin ja viettämään vappua letkeesäs meiningisssä. Hieno reissu ja kiitos siitä kuuluu kikalle !
IMG_7273

Huhhuh, ei vielä olla ees puolessa välissä. Taitaa tulla sen verran pitkä että harvanen jaksaa lukee ja katella alusta loppuun. Noh, teenpä loppuun asti kun kerta alottanukkin ! 

Toukokuu
Tässä kuussa näköjään on kamera laulanu huomattavasti enemmän kuin muina kuukausina, kennolle on tarttunu mökkireissua, kiitoskorttikuvia, jääkiekkoa, häitä, etelänreissua, luontokuvausta, skedetystä, lonkkarointia, muotinäytöstä, uutta autoa, henkilökuvausta, bannerin kuvausta ja studiokuvasuta. Karsin osaa pois ja tässä on jotain:
IMG_9479
IMG_9422
IMG_9108
IMG_8883
IMG_8323
IMG_8236
IMG_8038
IMG_8158
IMG_0153
IMG_0060
Tässä reissussa meillä oli ookun kans sitä fiilistä ja tunnelmaa ! 

Kesäkuu
Kesäkuussä näköjään tuli hengailtua keravalla jonkin verran. Käväsin virossa ja kuvasin parit häät. Toisinsanoen nautin kesästä, mikä ei kovin yllättävää. Tästä kuusta kuitenkin mieleen painuu pari hetkeä keravalta. Ensimmäisenä, tein mielestäni siellä oman "bloggausuran" makeimman postauksen (Ellet ole jo lukenut tätä postausta, käy lukasemassa läpi). Huomasin että sain itekki aika siistit kiksit kun luin sen muutamanpäivän jälkeen uudestaan. Sekä jouduin keravalla elämäni ensimmäisen kerran tappeluun, missä oikeesti toinen puolli laitto koukkuja tulemaan kerta toisensa jälkeen tiheällä toistolla.
IMG_0097
Tässä tappelun tulos. Kusipää osu kolmesti meissiin (takaraivo, olkapää, otsa), melko hiekko osumatarkkuus, lyöntejä kun tuli abauttiarallaa 20. Koita siinä sitte rauhotella kaveria ku kokoajan tulee lisää. Meikä väkivaltaa vihaavana ihmisenä jätin lyömättä kertaakaan. 
IMG_0073
IMG_0682
IMG_0700
IMG_0999
IMG_1491
IMG_3810
IMG_1908

Emppu soittaa ja kyselee missä meen. Tulevat käymään kämpillä kahvilla mimmin kanssa. Saankohan ikinä valmiiks tätä ? 

Heinäkuu
Kesä jatkuu ja sen mukaset harrastukset ovat osa elämääni. Pääsin viimekesän ensimmäisille weikkauksille heinäkuussa ja joka kerta siihen touhuun rakastuu uudestaan.
IMG_3345
IMG_3391
Tämä kuukausi toi myös uuden rakkaan, tässä kuussa alkoi rakkaustarina joka on kestänyt tähän päivään asti moitteettomasti. Luottamus ja rakkaus on ollut jokapäivä vain lujempaa ja suurempaa.
Kohtasin tämän kultakimpaleen puoliksi sattumalta, kun kävelin sanomataloon ja helppohan tämä oli iskeä omakseen. Vinguttamalla visaa elämänkumppani oli minun.
334138_4314409787809_2051120810_o
Kaljuunnuin heinäkuussa. Niin monesti porukka on sano että leikkaa piiska. Miksi leikkaisin? Tykkäsin tuosta piiskasta ja ikävöin sitä vieläkin. Sen verran kuiteknin kiehto kalju ja todistaa itselleni että mussa on munaa leikata kaikki poijjes. Hiuksia ne vaan on.
_MG_3573
_MG_3583

Elokuu
Kuukaisi jolloin täytän vuosia, joka elokuinen viides päivä olen aina vuoden edellistä vuotta vanhempi. Nämä synttärit kuitenkin ovat ikimuistoiset. Oikeesti aika vaikee selittää sitä tunnetta mikä oli ettalan videon jälkeen !
_MG_3673
Myös omat siivet levitin asumis-hommassa viime elokuussa. Peräkärryllä kamat siirty kotoa uuteen kämppään ja siellä oleskelu alko. Samaisessa kämpässä tälläkin hetkellä oleskellaan ja kirjoitellaan postauksia.
_MG_4780
_MG_4778
_MG_5450

Meri, sara, mimmi ja emppu tulee kahville. Emppu tuo samalla suklaakeksejä, kylläpä maistu muuten hyvälle. 

Syyskuu
Syys- ja lokakuu ei oo kyllä meikäläisen suosikkeja, pimeetä märkää ja kaikki tuntuu aina olevan niin perseellään. Asenteesta ja mielikuvituksesta se on kyllä todellisuudessa kiinni että onko tekemistä ja onko mukavaa. Tässä kun selailee kuvia tältä kuulta niin sisältää aika laidasta laitaan, kämppäkuvauskeikkaa, snoukkausta, kihlajaisia, keilausta, jumitusta ja etelässä käyntiä.
_MG_5098
_MG_5159
_MG_5177
_MG_4993

Lokakuu
Lokakuussa vedettiin viimeset lonkkarisessarit miken ja saken kanssa. Siitä olikin jo postaus mutta laitanpa vaikka tuon yhen videon tänne ainkain.Kemppihallilla snoukattiin edelleen odotellen että rinteet aukee keskuksissa.
_MG_6015
_MG_6077
Otettiin ensimmäiset kuvat minusta ja sarasta. "Jee"
_MG_5607
Tuona päivänä tajusin sen että kun joku ei jaksa ottaa tyttökaverin kanssa kuvaa. Se on niin käsittämättömän vaikee olla rennosti yhen kuvan verran ja seois-siinä,

Marraskuu
Tiukasti kalenteri tukossa, aika jolloin miettii että mitä sitä tekis vähissä. Meikäläisen makuun. Tähän kuuhun mulle mahtu,yrittäjyyden käyntiin laitto (domainin varaus, kotisivujen luomista, liittymän vaihtoa, ipadin ostoa). Kaverin polttareita ja häitä vietettiin myös. Rutkasti duunia sitarissa, kuvaamista kaupungissa yöllä, bannerin kuvausta ja studiokuvausta kämpillä. Eniten aikaa ehkä vei tuo kun mietti miten alkaa yritystä pyörittään. Kunnes lopulta päätin että helmikuussa on enemmän aikaa, saman verran töitä kun nyt mutta ei koulua ollenkaan. Eli sillon pitäs puhelin alkaa laulaa ja keikkoja hommaamaan iha urakalla.
_MG_7781
game over
Minun näkemykseni nuorena naimisiin menosta. En kuitenkaan väitä että se väärin olisi. Jokaisen oma valinta ! 
_MG_7873 kopio
_MG_6123

Mieleen tulee ens viikon valintakokeet, lukasen lapuista vähän mitä sisälle pääsyyn vaaditaan ja minkälaisella aikataululla muutama päivä mennään. Kyseessä siis valintakokeet erikoisrajajääkärihommiin. 

Joulukuu
Joulu ja uus vuos saapuu, sen huomaa koulussa, kotona, duunissa ja vapaa-ajalla. Meikäläisen tämä kuukausi meni aika puhtaasti sinipunasissa, koulussa, snoukkausta kuvatessa ja pari hääkeikkaakin oli.
Testi
Tämä nainen osaa aina piristää mun työpäivää ! 
_MG_8520
_MG_8740
_MG_8656

Toisiksi uusimmasta instagram kuvasta näkee meikän uusvuosfiilikset. Joulusta teinkin jo postauksen joten ne saa jäähä tästä poijjes.

Kiitoskuitti ja tack so mykket. Sainpahan tän valmiiksi, toivottavasti ees joku jaksaa selata loppuun asti. Anna palautetta mikäli jotain nousee mieleen !

Mä alan nukkumaan, alle 5h herätykseen ja juustokuorman purkuun. Palataan astialle ! 7 kommenttia:

 1. Tästä tuli kyllä hyvä, ja monia kivoja hetkiä tallentunu kuviin! Pitää lukia vielä uuellee ajan kans :) terveisin täniltanen tupakinpummija

  VastaaPoista
 2. Jakso tosiaanki lukea ja kattoa loppuun asti! Hienoja kuvia ja hetkiä.

  VastaaPoista
 3. Mitenhän oon missannu ton stooripostaukses? Hyvä et tuli nyt tässä esille, vahvisti mun käsitystä siitä että sulla oikeesti on kirjottajan lahjoja, you should definitely do it more! :)

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä nätti postaus!! Vei ajatukset ihan niinku siihen!!

  VastaaPoista
 5. Ihan huikee postaus ! Vähänkö oot kuluttanu tähän aikaa, sen huomaa. Oli kyllä sen arvostakin, 5/5 :-D

  VastaaPoista
 6. pitäs varmaa nähä useemmin nii en näyttäs nii kauniilta luultavasti ainossa kuvassa jonka oot musta ottanu viimesimmän puolen vuojen aikana..

  VastaaPoista
 7. Tästä postauksesta tuli kyllä hyvä fiilis mullekki! Eniten tykkäsin rakkaustarinasta, oli jotenki niin herkkää :Dd

  VastaaPoista