keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Poikamiesboksi

Toinen postaus tästä kämpästä, kun on kerta ny vähä aikaa jo täällä lusmuiltu ja saatu tuntumaan tää kämppä vähän omalta asunnolta. Päätin ottaa pätkälle ja keirtää fisun kanssa tän kämpän läpi, muutama kuva siihen kylkeen niin eiköhän kerro aika paljon jo kämpästä.
Meikä ainaki tykkää asustella täällä, vaikkei aiva levottomasti tuu vietettyä aikaa näiden seininen sisässä._MG_9950
_MG_9951
_MG_9952
_MG_9956
_MG_9957
_MG_9966
_MG_9960


7 kommenttia:

 1. onks sul aina nuin siistii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ehkä ihan aina, vähän piti vaatteita laittaa sängyltä ja penkiltä paikalleen ja muutama astia koneeseen, mutta eipä sitä jaksa paskakasassakaan asua !

   Poista
 2. Moi! Heitän teille pikku haasteen, toteuttakaa jos toteutatte. Mun mielestä toi kaheksan satunnaista asiaa itsestä on ainaki hyvä postausidea jos ei muuta :)

  1. Kiitä haasteen antajaa | 2. Jaa haaste kahdeksalle bloggaajalle | 3. Ilmoita näille kahdeksalle haasteesta | 4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi

  http://exchangeboarding.blogspot.fi/2013/01/uutta-ja-vanhaa.html

  Ps. Pirun makee kämppä!

  VastaaPoista
 3. Mietin kanssa, että voiko oikeesti pojan kämpässä olla noin siistii! Liekö stereotypia ajatella, että pojat asuis sikolätissä..? :-D Mutta tosi kivannäkönen kämppä. Rakastuin tuossa videossa siihen kohtaan, jossa meet vessaan ja kuvaat ittees peilin kautta semmonen ihana virne naamalla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl se on stereotypiaa, riippuu aivan ihmisestä ja sen omista periaatteista. Kaikkia ei kiinnosta asua sekajäte-luukussa. Pikkuperusvirnettä piti laittaa, jotain henkilökohtasta minuakin kun jätin puheet pois.

   Poista
 4. Ei taida massista olla puutetta ! :D kaiken maalimat omenat sielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noi kaikki kamat on selkänahasta revitty duunin kautta. Se palkittee lähtä shoppailee kun on eka paiskonu rahojen eteen duunia !

   Poista