perjantai 18. tammikuuta 2013

Puhdasta ulkoilua

Pakko sanoa tähän oma mielipiteeni tästä Jouni Hynysen nostamasta keskustelusta, liittyen "Vain Elämää" sarjaan. Kaveri siis kirjoitti tälläisen kolumnin, ja tuohan nousee uutiskynnyksen yläpuolelle helpommin kuin helposti. Ei siinä saahan jokaisesta asiasta olla omaa mieltä, ja pitääkin mutta mitkä on perustelut ? Ei minkäänlaisia perusteluita kyenny antaa kun radiorockin juontajat porisutti hynystä. Tästä kuulet tämän puhelun.
Mä en oo mikää "Vain elämää" fani, eikä hynynen oo mun idoli, enkä myöskään vihaa henkilöä. En vaan voi yleensäkkään käsittää ihmisiä jotka laukoo isolla suulla suuria mielipiteitä, osaamatta perustella niitä. Omasta mielestä tekee siinävaiheessa itestään vaan täydellisen pellen. Ja meidän oma hynynen, vinkuu että lässynlässyn itkumeininkiä, ja ite soittaa lähinnä rakkauslauluja.
Onneks on myös sellasia henkilöitä jotka mielellään on asioista erimieltä, herättää keskuteluja ja perustelee mielipiteensä. Se on sitä mistä mä tykkään. Katotaan asoita aina vähän eri kulmista mitä "normaali" ihminen.

Nojoojoo, ei siitä sen enempää. Kuitenkin meikäläiset oli viimeviikonloppuna ukkohallassa käymässä vähän laskemassa ja mökkeilemässä. Teinkin muutaman kuvan postauksen kännykälläni siitä ja kirjotin jotain pientä. Viikonloppu piti siis sisällään: huonot ajokelit, mukavan laskupäivän, rehellistä ulkoilua ja siitä nauttimista, sauonomista (pieni skaba minulla ja ookulla joka päättyi tasapeliin 2,5h saunassaolon jälkeen), hyvin syömistä ja kaikkein tärkeimpänä rötväämistä ja rennosti ottoa.
Rinteessä en käyttäny kameraa kun yhen laskun ajan, ooku otti videolle kun vedin koko parkin läpi, en saanu sitä vielä ladattua nettiin mutta se on tulossa tähän pikkusen viiveellä. Tässä kuitenkin jokunen ruutu:

_MG_9346 _MG_9348 IMG_0149 _MG_9354 IMG_0151 IMG_0179 IMG_0188

Meikäläinen lähtee huomenna kuvaaamaan häät raaheen ja sunnuntain oon sitarissa duunissa. Mutta mahdollisesti kävästään huomenna häitten jälkeen yhellä hänkkäspotilla kuvailemassa. Olkaa kuulolla !

3 kommenttia:

  1. Pakko arvostaa että tytöt laskee parkkia, turhan harvinaista.

    VastaaPoista
  2. Parkkitytöt, ai että! Yks sellanen mulle, kiitos nam! C:

    VastaaPoista