tiistai 26. helmikuuta 2013

Kalaperspektiiviä kimmokkeessa.

Anu koodailee puhelimella edesäsni whatsapissa, samalla kattoo kuvia macbookista. Tismalleen samaa teen kyllä minäkin. Juodaan kahvia kilpaa ja koodataan. Siisti just ku tulee etelään moikkaa kavereita niin tähän sitä päädytään, virtuaalimaailmaan. No on meillä elämäkin ja kyllä me samalla tässä jutustellaan ihan muutenkin kuin netin välityksellä. Muutaman tunnin päästä tornikeskukseen laskemaan.

Sunnuntaina kävästiin tuomivaaran kahen jampan kanssa kimmokeessa, myös sake oli matkassa. Tuli sinne vielä mato, sen pikkuveli ja sen kaveri. Meissin mielestä erittäin mahtavat setit, toimi todella hyvin reilit ja pressit. Pitää käydä vielä useemmankin kerran tälle keväälle tuolla. 
Macbookkini kusi aika pahasti hommat, laitoin kuvia koneelle ja kun ne oli ladannu laitoin että poista kuvat, kunnes tuli että iphoto lakkasi toimimasta ja se oli ehtiny heivata kankkulan kaivoon muutaman 50mm otetun kuvan joten pelkkää fisumatskua on tälläkertaa tarjolla. Here u are, tykätkää tai tyrmätkää, kertokaa kumminkin kumman teette kommentoimalla. 

_MG_0963
_MG_0975
_MG_0971
_MG_1015
_MG_0987


1 kommentti: