tiistai 12. helmikuuta 2013

Kohinaa ja valopalleroita

Mitä mahtavinta päivää sinulle siellä näytön takana toivottelen minä ! Meikäläisellä menee ihan hyvin, koulu aikalailla kohta purkissa ja duuni maistuu. Aikaa jää enemmän nyt kun ei oo enää tuota koulun pulpetilla väijjymistä ja pakkoläsnäoloja. Tein viime lauantaina sellasta mitä en oo pitkään aikaan tehny. Päätin että oon koko illan ihan vaan yksin, Aamun kävin duunissa, siitä pikku kuvausnakki sen jälkeen ja sitte suomipeli. 5-6 aikaan kämpille, kollarit jalkaan, sauna päälle ja ruokaa masuun. Kyllä se maistu ottaa vaa iha iisisti ja mietiskellä asioita.

Tästä on jo jokunen tovi kun nää kuvat on otettu, mutta nyt vasta sain nämä omalle koneelle. Ja mukavahan se on välillä julkasta sellasta matskua mitä ei oo otettu parin päivän sisään. Tässä siis sara, joka myös on meikäläisen tyttökaveri. 

_MG_9100
_MG_9109
_MG_9127
_MG_9132
_MG_9139
_MG_9148
_MG_9152
_MG_9180
Meissi ja konna the rotta. 

Oon aina halunu kehittyä valokuvaajana, aina haluan että kuvani on parempia kun edelliset, mikä ei ehkä käytännössä ainakaan meikäläisen kohalla oo mahollista, eikä myöskään oo toteutunut. Henkilökuvaus on loppupeleissä aika vierasta kauraa meissille, tai siis sellanen että lähetään ihan vartavasten jollekkin spotille ottamaan vaan henkilökuvia. Tää on se ehkä mitä pitäs enemmän reenata.6 kommenttia:

 1. Noissa 4 'mustavalkokuvassa' on 3 erisävyistä kuvaa, vain 2 niistä on mustavalkoisia. Yhdessä julkaistuna tuo seikka hieman häiritsee.

  Lisäksi nuo 4 muuta värikuvaa on kovin keltaisia. Tiedän että katuvalot on, mutta siksi valkotasapainoa voi kamerasta säätää. Ei tällä kertaa sen syvällisempää arviointia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack so mycket palautteesta ! Ja kyl meissi huomas koneella kuinka pahasti keltasia noi oli, ei ollu ihan noin kellertävää tarkotus ottaa, snadisti sitä oli kuitenkin tarkoituskin olla.

   Jatka toki palautteen antoa, meissi tykkää näistä !

   Poista
 2. Ihan vaan mielenkiinnosta tällainen kysymys. Miksi pitää olla pipo sisällä päässä, mutta ulkona ollaan sitten ilman pipoa ja hanskoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesti sellanen paha tapa että kun se on tiettynä päivänä pihalla päässä niin se on sisälläkin. Mutta harvompa huomaa itsensä siinä tilanteessa että pipo päässä lähdössä sisältä ja päättää jättää sen pois kun on kerta pihalle menossa.

   Poista
 3. miks teillä on fb sivuilla siin profiilikuvana vaan samun kuva? ku kummiski tää on teijä yhteine blogi nii se antaa vähä vääristyneen kuvan sitte.. nii pistäkäähä yhteinen kuva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pistetäänpistetään, noi facesivut on vaa aika raakileena vielä =)

   Poista