tiistai 19. helmikuuta 2013

Lumi pöllyää ja elämä tuntuu ihanalta.

Sunnuntaina kello 10 reikäleipä, aikalailla sitä aikaa elettiin kun meikä heräs ookun ja eetun kämpiltä, nousin ylös ja lähin kämpille. Edellisen päivän olin kuvannu häitä ja jähiny tepontiellä (ookun ja eetun kämpillä). Aloin miettiä että onse kyllä kumma ko ei ees kunnon vapaasunnuntaina nuku niin pitkään että napa paukkuu, mutta kun tiedossa oli kelkkailua niin kyllä sitä mielummin sitä lähtee harrastaan, kun että rakastelee peittoa ja tyynyä.
Lähettiin saran kanssa varjaksta huristelee ensin shellille tankille, siitä sitten meren rantaa pitkin kohti temmesjokea. Siellä oli vastassa toinen sara ja niko. Niilläkin oli kelkka alla ja siitä sitten pöönäiltiin temmesjokeapitkin notskille, paistettiin makkaraa ja huristeltiin. Kun lähettin takas ajelee varjakkaan niin oli semikaru ajella kun horisonttia ei näkyny, lunta tuli taivaan täydeltä ja piti vaan koittaa seurata heikosti näkyviä edellisiä ajojälkiä ja kattoa puhelimesta että suunta on oikea. 

_MG_0574
_MG_0603
_MG_0641
_MG_0643
Letti sekasin ja hymy huulilla, jes ! 

Maanantaina sitten kuudelta alko duuni, päivä alko paistelee jossain vaiheessa työpäivää pihalla siihen malliin että sara ehotti että lähetään taas kelkkailee, otetaan vaan köysi ja snoukat mukaan. Soitin sakelle että lähteekö messiin ja kyllähän sillä valitettavasti vähän toi touhu koulun eelle meni, yllättävää kyllä. Meikällä ei ikinä ois menny, se verran rakastin tuota pulpetilla pilkkimistä. Normi putikalla jos vetää snoukkaa niin melko lähellä on weikkaamista se touhu, mukava vähä pöllyttää pudikkaa ja roikkua perässä. Löydettiin sopiva paikka sieltä sitten ja tehtiin nopee pikku linko, heitti suoraan pilviä kohti äkkijyrkällä tavalla. Muutamat pannut ja pari onnistunutta rimpulointia. Aurinko laski ja lähettii tyytyväisinä kotia kohti. 

_MG_0648
_MG_0716
_MG_0670
_MG_0728
_MG_0752

Rustaa kommentti kiitos. 

Heippa ! 

1 kommentti:

  1. Mä niin diggaan moottorisista kelkoista, ps. tosi hienoja kuvia, kyllä talvestakin voi naattia :))

    VastaaPoista