perjantai 22. helmikuuta 2013

%#&?! sää !!

Meitä pyydettiin mukaan Nissanin kampanjaan, jossa ideana huumoriin ja huonoon säähän on haluttu yhdistää auto joka kestää kaikkia kelejä. Kampanjassa mukana on myös muunmuassa Duudsonit, jotka ovat toteuttaneet Nissan Suomen fb-sivuilla käyttäjien käsikirjoittamia sääraportteja videoiksi. Näitä videoita voi käydä katsomassa tästä linkistä. Aika paskaa säätä pojat kyllä ovat viimeaikoina luvanneet. Muistathan äänestää suosikkias!iJottein tää menis pelkäksi mainostamiseksi nii lisätään tähän vielä jotain omaakin teemana %#&?! sää.

Duudsons_aanesta

Lasse

Ja minä teen sen muistelemalla päivää jolloin oli harvinaisen paska sää. Oltiin viimevuonna perheen kans käymässä Riikassa. Aamulla aurinko paisto ku viimestä päivää ja meillä oli suunnitelmissa lähtä päiväksi rannalle. Puettiin sitte päälle sään mukaset kamppeet ja lähettiin liikenteeseen. Paikanpäällä ilma oli viel ihan loistava, mutta sitte tuli takapakkia. Taivaanranta täytty uhkaavasti tummista pilvistä ja kohta vettä alkoki tippumaan ja ihan kunnolla. Kun sadetta oli jatkunu arviolta pari tuntia eikä se ottanut loppuakseen, päätettii et ostetaan sateenvarjot, suunnistetaan juna-asemalla ja lähtään junalla takas Riikaan. Vaan eipä se auttanu, sade oli ilmeisesti aiheuttanu jotain ongelmia rautatieverkostossa eikä junaliikenne päässy kulkemaan ollenkaan. Siinä sitte ootella muutaman sadan muun kanssa sateessa märkänä ku rätti katellen samalla ku autot ui pitkin vieressä sijaitsevaa tietä joka oli päässy tulvimaan kaikesta siitä vedestä.

DSC_0680-3

DSC_0691-2

Samu

Meikäläisellä ei hirveesti oo tullu kameraa kannettua kaulassa paskan sään aikaan, johtuneekohan sitten siitä että ei kiinnosta kastella/hukuttaa lumeen tuota. Tai muutenkin jos on erittäin kehno keli niin ei oo motivaatiota lähtä pihallekkaan kuvaileen. Vaikkakin varustuksestahan se on kiinni miten siellä tarkenee. Ja sattuu tuo 7D olevan vielä canoneilta muistaakseni se parhaiten roisketta jne kestävä runko. Enivei, tässä kuitenkin pari sellasta mitä meikä karttaa kameran kanssa:

Pakkanen:
IMG_3375
Yleensä oon jätkille sanonu että jos alkaa lähennellä tuoa -20 rajaa niin jään mielummin kämpille kattomaan ikkunasta ja miettimään että ois siisti jos sais matskua. Kun ei pysty lapasilla oikeen varsinkaan stilliä kuvaileen. 


Lumisade:
IMG_1113
Varsinkin iltasin. Kun sataa sakeesti lunta ja on pimeetä, ammut parilla salamalla kohti kaveria niin monesti kusee homma sitte täysin. Ja sitten kun kuvaat karmiassa lumisateessa päivällä, flättivalo on niin paha että linkkkaa ei erota taivaasta.  Mutta harvompa toisaalta oulussa ainakaan aivan levottomasti sitä lunta tulee. Autolla ajaessa se on kans semi anaalista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti