sunnuntai 3. helmikuuta 2013

ShowUp

Lauantaina Iso-Syötteellä Suomen Lumilautaliiton ensimmäistä kertaa järjestämä tapahtuma ShowUp keräsi runsaasti osallistujia. Tapahtuman konsepti oli siitä erikoinen, että siihen ei liittynyt kisaamista missään muodossa. Ideana oli tuoda esille sponsoreille ennalta tuntemattomia laskijoita ja tarjota näille näin mahdollisuus edetä lumilautailu-urillansa.

Päivän alussa laskijat jaettiin ryhmiin niin että kullakin ryhmällä oli oma kuvaaja. Ryhmät sessasivat rinnetta obstaakkeli kerrallaan kuvaajan samalla kuvatessa laskijoiden taidonnäytteitä. Itse olin laudan päällä ensimmäistä kertaa sitten joulukuun puolessa välissä tapahtuneen loukkaantumisen ja sain kuvattavaksi oman ryhmän. Päivän aikana ryhmiä sekoitettiin ja osalle laskijoista jaettiin käyttöön Liquid Imagen-kamerat, joista kuvatut materiaalit muokataan myöhemmin yhtenäiseksi pätkäksi Lumilautaliiton puolesta. Paikan päällä oli myös muutama Rip Curlin laskija näyttämässä mallia nuorimmille laskijoille. Päivän päätteeksi kokoonnuttiin porukalla hotellille katselemaan päivän aikaansaannoksia ja keräämään palautetta tapahtumasta. Minun palautteeni oli pelkkää positiivista, sen verran onnistunut päivä oli.

DSC_0022-2

DSC_0092-2

DSC_0168-2

DSC_0207-2

DSC_0200-2

DSC_0219-2

DSC_0250-2

11 kommenttia:

 1. oo hienoja kuvia ja iha tosi hyvä idea tuo tapahtuma, vois tulla ens kerralla kattoon mikä meininki! oliko siellä muuten paljon tyttöjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia:) Ehottomasti mukaan jos tää järjestetään vielä uudestaan! Oli tyttöjäki varmaan melkeen kymmenkunta

   Poista
 2. Siistejä kuvia! Oliko sulla se puhehomma ?

  VastaaPoista
 3. Vaaauu ihan älyttömän hienoja kuvia! Laskuhimotus.

  VastaaPoista
 4. Kyllä kelepaa! Makkeita kuvia!

  VastaaPoista
 5. Oliko parkki hyvässäki kunnos? Ite menos hiihtolomal ekaa kertaa tonne laskee :)

  VastaaPoista
 6. pirkuleen hyviä kuvia, Lasse! kiitoksia näistä ja kaekista muistakkii:P

  VastaaPoista