keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Vain elämää.

Erittäinkin hyvää huomenta, päivää tai iltaa, oli se mikä vuorokaudenaika hyvänsä kun luet tätä. Pakko sanoo sen verran että oon aika fiilksissä. Vaikka tästä tuleekin ehkä yks turhimmista postauksista mutta pakko se on tänne vähä kuulumisia kertoa ku ei oo postausta taas vähään aikaan tehny. Kun tuo videopostaus viime spotiltakin on tulossa, mutta kesken. Luultavimminkin paluumatkalla ouluun väserrän sen purkkiin auton vänkärin paikalla, mikäli sikäli kuskiksi en joudu koko matkaksi.
Istun tällä hetkellä kampin "johto cafe":ssa ja nautiskelin juuri aamupalan. Herkullisempaakin parempi leipä, kylmä mehu ja santsikuppi kahvia jo menossa.

Lähettiin paukuttaa etelää kohti pikku audikotteroisella maanantaina heti meikän aamuduunin jälkeen 2 aikaan päivästä. Ooku ja sami hyppi kyytiin, ja matka kykeni alkaa. Pikkusen ennen jyväskylää pimeys nasahti tielle ja meikäläisen silmät alko sen verran pahasti lupsottaa että sami siirty rattiin ja ooku siirty mun ipadin kanssa (koko matkana hiplas sitä, ei ollut lainkaan läsnä) etupenkille. Noh sami pääs omaan päämäärään jyväskylään ja lähettii siitä kairaamaan kohti keravaa. Normaalia jumitusta ja hengailua, läpän heittoa ja nortin imemistä. Sitähän se meinaa olla, mutta on se mukava ku näkee taas etelänvetelä kavereita.
Eilen kävästiin pyörähtämässä parissa outlet myymälässä (oh my gosh, dropinmarket), pari paitaa, pökät ja lätsä tarttu mukaan. Melkosta kuittia saman tien tuli käpistä ainakin. Kuulemma meikäläinen kolahtaa vaahteranmäen poppooseen aina kun tämä on päässä. Illalla kävin pelaamassa lätkää keravan jäähallissa, täytyy sanoa että pettyin. Ei mulla muuta.
Tänään aamusta heräsin varsinaisesti siihen että mulle soittaa jostain sähköisestä puhelinluettelosta joku puhelinmyyjä emäntä. Ensin vaikuttaa että ei se mitään maksa ja tarkistaa vaan tiedot. Nopeasti vänkäs väliin että 95€ ottaa tästä, meikäläinen ei tällästä sulatellu ja kiittelin kumarsin ja hyvästelin. Sattuneista syistä lähin sitte extempore käveleen keravan juna-asemalle, hyppäsin junan kyytiin ja ja ahtaassa r-junassa kohti helsingforssia. Siitä hipsuttelin kamppiin ja nyt istun täällä. Aamupala on syöty ja aattelin lähtä kiertää muutaman kaupan ja käydä sitte vaikka istsahtaan tovin picnicissä.

Untitled
Untitled
Untitled

Nyt on dropinit, unskat, lamianat, ponkesit yms kierretty. Matkaan ei hirveeti tarttunu. Jos alkaa jokakerta ottaa kasan vaatteita mukaan niin siinähä tulee silkaksi persaukiseksi lokiksi. Siemailen kahvia sokkarin CH:ssa ja mietin että on se mehevä vielä joskus muuttaa tänne etelään. Tuli tuosta persaukisesta lokista mieleen että kyllä tunsi taas hyvinvoivaksi ja toimeentulevaksi ihmiseksi itsensä. Kampissa aamiaisen jälkeen käväsin nortilla pihalla, niin normaali katu-asukas poltteli siinä sätkää, tärisi kylmyydestä, otti omat arvotavaransa (pari muovipussia) käteen ja lähti linkuttaa ikävän näkösesti poijjes. Mikähä lie ajanu siihe tilanteeseen, viina, huumeet, pimeä työ? Ei tietoa, mutta on se mukava olla "normaali" ihminen. On lämmin kämppä missä nukkua ja rahaa ostaa ES metukkaa jääkaappiin. Elämä on valintoja täynnä, niinkaisse menee. Kaikilla ne valinnat ei vaan mee aina iha kybällä oikeeseen lokeroon.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Tästä tuli vähän tällänen tyhjästä nyhjästään tekstiä -postaus, ilman mitään punaista lankaa heitetty vaan lauseita toisten perään. Mutta niinkun alussa sanoin, ei tästä mitään tähellistä kannattanu odottaakkaan. Meikkis lähtee kohta takas keravalle jumittaan, mahollisesti höntsäämään mutta ainakin viettämään laatu-aikaa kavereitten kanssa.

Ps. Koitan puskee sen videon ens yönä valmiiksi tosiaan, niin eiköhän siitä tänne parin minuutin pätkä irtoa ! Olkaa kuulolla, tykätkää facebookissa ja muistakaa että asenteesta sekä mielikuvituksesta se on kiinni, nauttiiko siitä elämästä vai eikö ! Peace.

Pps. Kuvat, iPhone 4s, camera+ app. 

Ppps. Yllätyin jos luit alusta loppuun. 

14 kommenttia:

 1. yllätyit ku luin alusta loppuun :)

  VastaaPoista
 2. näitä joutaa kyllä postailee muttei taalakiekon viestejä jouva ajjoissa laittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennenkun tein tän, laitoin taalakiekon tapahtumat. ;)

   Poista
 3. Piti vaan tulla sanoon et luin loppuun. Oli siis ilmeisesti kiva postaus :)

  VastaaPoista
 4. mikää siinnä keravan hallilla meni nii pieleen? :D ps. luin minäki loppuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oikee natsannu se vuoro meikäläiselle, ja pakin tonttia joutu pelaamaan. Aina ei voi voittaa.

   Poista
 5. MINÄKI LUIN LOPPUUN! Aika kiva blogi, ihan randomilla eksyin tänne;)

  VastaaPoista
 6. Tää oli just hyvä postaus :D

  VastaaPoista
 7. Jotai tällasta lisää! Alkaa kyllästyttää vähä noi snoukka postaukset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siistiä, voin valitettavasti luvata että niitäkin on tulossa, sen verran lähellä sydäntä. Mutta koitetaan pitää monipuolisena !

   Poista
 8. Pakko oli kommentoia nyt viimeinki, tää on ihan mahtava blogi! Hyvää työtä jätkät. :) Ensiksi oli semmosta että kerran viikossa kävi tsekkaamaassa, nykyään tulee kyllä päivittäin melkeempä katottua onko jo uutta postausta tullu. Ihan mahtavaa settiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes ! Pysyhän kuulolla, ei me tätä olla lopettamassa kun ollaan juurikin saatu hyvin pyörii :)

   Poista