perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kesäteatteri

Huomeniahuomenia, kello on aamukuus ja eletään perjantaipäivää. Meissillä "alko" työt muutama minuutti sitten. Eipä alakkaan kun vasta 8h päästä. Hyvin mä katon työvuorolistoja !

Tiistaina oli vapaapäivä, sunnuntaina sovittiin veken kanssa että lähetään kuvaamaan. Noh kyselin sitte porukkaa jo päivällä että lähetään vielä ku aurinko paistaa ja antaa valoa tähän kylmään suomeen, ettei aina tarvis halogeeneillä ja salamoilla kuvata. Eipä oikee porukkaa päässy messiin, kuitenkin veke ja jaako lähti lankun päälle ja meikäläinen kameran taakse. Suunta oulun keskustaa ja ainolanpuistoa.
Tällästä matskua tuli, meikä on ite ainaki iha tyytyväinen. Pojat pisti aika hyvin temppua onnistuneesti kun kyseessä ei oo mikää maailman helpoin spotti. Toi videolta näyttää paljon iisimmältä mitä se on oikeesti.

_MG_1236
_MG_1237
_MG_1296
_MG_1229
_MG_1292Boom, bloggerissa lukijoita viittävaille kolmesataa, facebookissa tykkääjiä viittäkytävaille 500. Paukutetaan noi tässä kuussa kumpiki rikki, jookostakookosta ? Facebookin puolella on ens kuussa arvontameininkiä, laitetaan lahjakorttia jakoon. Käyhhän vilkasemassa kuinka pääset mukaan lottoamaan.
4 kommenttia:

  1. Siistejä nuo kuvat on mut ois kiva jos postailisitte useemmin :) jos vaa kiireiltänne(?) kerkeeette :)

    VastaaPoista
  2. käy ees vaihtaa ikäs tuolta "samu" -osiosta

    VastaaPoista
  3. mikä biisi videolla soi?

    VastaaPoista