perjantai 12. huhtikuuta 2013

Banksy Tunnel

"Leake Street, also known as the "Banksy Tunnel" or "Graffiti Tunnel", is a road in LambethLondon. It is about 300 metres long, runs off York Road and under the platforms and tracks of Waterloo station." Näin luonnehtii Banksy-tunnelia wikipedia. Tää kyseinen tunneli koristeltiin graffiteilla graffititaiteilija Banksyn järjestämillä Cans Festivaaleilla vuonna 2008, jonka jälkeen se on tunnettu Lontoossa laillisena graffitintekopaikkana. Graffitien ystävänä kyseinen paikka kuulu pakollisiin vierailukohteisiin muutaman päivä kestäneellä Lontoon matkalla, joka tälläviikolla luokkakaverin kaa toteutettiin. Suosittelisin paikkaa kyllä kaikille jotka joskus Lontoossa vierailee. Erittäin helppo löytää kaikenlisäksi, sijaitsee ihan London Eyen lähellä ja metrolla sinne pääsee ku tähtäilee Waterloo asemalle.

Tosta Banksystä sen verran et se on kansainvälisesti tunnettu "sissitaiteilijaksi" ja "taideterroristiksi" kutsuttu englantilainen taiteilija, joka on tehny graffiteja, maalauksia, installaatioita ja piirrustuksia sekä yhdistänyt töitään erilaisiin provosoiviin tempauksiin. Aiheiltaan Banksyn teokset on yleensä jotenki poliittisia tai humoristisia. Tämän taiteilijan kiinnostavuutta lisää se ettei kukaan tiiä mikä tän oikee henkilöllisyys oikeesti on ja hän onki etsintäkuulutettu laittomasti maalatuista graffiteistaan.

Videota The Cans Festivaleilta


Muutama Banksyn taideteos

Ja mun ottamat kuvat tunnelista

_DSC0403-2

_DSC0393-2

_DSC03831-2

_DSC0391-2

_DSC0443-2

_DSC0445-2

_DSC0458-2

_DSC0451-2
Captain Krissin graffiteja löytyy Instagramista käyttäjänimellä captainkris
_DSC0423-2

_DSC0406-2

_DSC0461-2
Instagrammista @bintybint ja @apps10


Mitä mieltä ootte postauksesta tai ylipäätänsä näistä graffititeemaisista postauksista joita täällä oon muutaman postauksen verran viljelly? Myöhemmin tulee postaus tosta reissusta silleen kokonaisuutena.

8 kommenttia:

 1. siisti paikka tuo varmasti! Ja jatka samaan malliin vaan, just hyviä nää postaukset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep oli kyl todella siisti! Ja minäpä jatkan:)

   Poista
 2. Vau aivan mielöttömiä nuo kuvat!! Kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 3. Mahtava postaus! Hyvä Lasse :)

  VastaaPoista
 4. oi miksi en käyny tuolla viime kesänä MIKSI? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä?! Ehkei sua oltu informoitu tosta paikasta, ainaki mulle se ois ollu ainut syy olla jättämättä väliin tuolla käyminen

   Poista