tiistai 9. huhtikuuta 2013

Joogausta ja vaahteranmäen eemeliä.

Moikkamoi, seon maanantai-ilta ja kello osottee abauttiaralla puoli yhtä. Koko kämppää valasee vain ja ainoastaan kaks tietokoneen näyttöä. Jalat on pyödällä ja kuulokkeista kajahtaa korviin musiikkia.

Eilettäin kun heräilin poikien kämpiltä kaakkurista lähin käymään verkkokaupassa vierailulla, sieltä aina matkaan tarttuu jotakin ja tälläkertaa sellasta jota olin jo pitemmänaikaan harkinnu. Uudet studiosalamat, jämerämmät ja "ammattimaisemmat". Alko noi edelliset olla jo kovia pakkaisia ja hetkiä kokeneet talven snoukkakuvauksissa. Teki välillä aivan omiaan joten päätin että nyt laitetaan uudet. Tykästyin heti noihin ja nyt kelpaa taas kuvailla studiomatskua. Jokunen kuva yläkertaan pystytetystä studiosta.

_MG_1526
_MG_1545
_MG_1529
Normipäivä.


Miks en ota enää niin paljo kuvia perus hengailusta. Ehkä tässä se vastaus. Veikkaan että aikapiakoin loppuis teillä mielenkiinto. Sen verran pleikkaripainoitteista ollu lähiaikoina tää iltajähiminen. Kuha kevätkukat tulee kukkiin ja kesä lähestyy niin mahollisuudet ja motivaatio paranee tehä jotai muutakin.

_MG_1403

Ps. Ootko valmistumassa ? Tarvitko valmistujaiskuvaan kuvaaja ? Jos tällänen tilanne on riphauta meikäläiselle (0405491786), hoidetaan se juttu alta poijjes !

4 kommenttia:

  1. Jippii näitä postauksiahan tulee nyt tosi kivaan tahtiin ;) kivat kuvat!

    VastaaPoista
  2. uus banneri ois kiva! joku keväisempi tai sit kesällä viimeistään uus ? :)

    VastaaPoista