lauantai 6. huhtikuuta 2013

Parkkipaikan raiderit

Eilen pienen seikkailun jälkeen löydettiin vihdoin paikka mikä ois sekä tarpeeksi sula, että tarpeeksi vähäkivinen paikka rullailluun. Päädyttiin siis rullailemaan Citymarketin kauimmaisella parkkipaikalla auringon sen verran paistaessa että takitkin tarkeni jättää autoon. Minä testailin siinä samalla uutta kameraani Nikon D90:tä jonka juuri olin postista hakenut edellisen, viimeviikolla hajonneen, D60 tilalle. Ihan hyvinhän toi kampe toimi ja ensviikonlopulla saatte todennäkösesti lisää todisteita sen toimivuudesta kun postailen mun ja Teemun extempore matkasta Lontooseen, johon ollaan sunnuntaina lähössä. Pahoittelen vallinnutta hiljaiseloa, jospa sitä tästä taas aktivoitus ku pihalla alkaa olla aina nii aurinkoiset ilmat että jaksaa useemmin poistuu kämpiltä tekemään kuvaamisen arvoisia asioita.

_DSC0014-2

_DSC0020-2

_DSC0022-2

_DSC0032-2

_DSC0036-2

11 kommenttia:

 1. nätti baja clothing huppari!

  VastaaPoista
 2. jippii lasse täällä taas :D upeita kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllää, kevät tullee, aurinko alkaa paistaan ja myyrät kaivautuu pesistään

   Poista
 3. Ostin elämäni ekan laudan tälläviikolla eikä mee kyllä noin nätisti ku teillä. Eli ois tosimegajepa jos laittaisitte jonkunnäköstä lonkkavideoo, josa olis vähän perusjuttui ja vaiks joku slide opastus ku te sen niin hyvin hanskaatte! Hieno blogi, keep going on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määki alotin viimekesänä lonkkaroinnin eli aikalailla alottelija oon itekki mut ihan kiva idea kyllä, vois kattoo jos samu vaikka innostus tästä nii voitas toteuttaaki :)

   Poista
 4. hah! aika hauska sattuma ku ajeltii parin kaverin kanssa siitä cittarin ohi ja silmät kiinnitty kokonaa teiä lössii ku kummasteltii ekoja rullailijoita ja seukkina päivänä tuliki postaus että tän blogin sakkiaha siellä oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha jep, sielhän me oltiin! :p ei kyl välttämättä kesällä välttis tulis ekana mieleen johonki sittarin pihaan mennä rullaileen mut nyt ku monessa paikassa on viel lumet tai vähintäänki hiekat vielä maassa nii pakko mennä sinne mis niitä ei oo :)

   Poista