perjantai 5. huhtikuuta 2013

Pienempi syöte.

"Uskon siihen mitä mä sanon, uskon siihen mitä mä teen. Ja pienien tekojen kautta yhä suurempaan muutokseen. Ei pidä elää tulevan pelos tai nyky systeemiin tottuu. Vaan on liekkisi pidettävä elos tai kaikki loppuu"

Pienempi syöte, verrattuna Iso-Syötteeseen siis, mutta täytyy kyllä sanoa että parkki toimi meikän makuun todella paljon paremmin. Se jo teki paljon että parkki ei ollut niin pitkä, toistoja tuli enemmän ja ei ollut turhaa tyhjää tilaa. Paippiakin oli mukava käyä kuumottelemassa.
Fiilis koko päivän oli oikeen keväinen ja aurinkoinen. Ei tommosena päivänä löyä kovin paljon negatiivisia ajatuksia pääkopasta, tuntuu vaan että kylläpä tää elämä maistuu hyvältä. Järettömästi ei tullu kuvattua mutta jokunen ruutu kuitenkin tarttu. Tässä ois.

_MG_1491
Löytyy sitä bounia ! 
_MG_1453
Jenkki ja pepsodent on maistunut näille hampaille.
_MG_1440_MG_1430
Rehellinen nosepressi. 
_MG_1424
"Mitä tekisinkään ilman lumilautailua?" 

Ps. parin minuutin pätkää tulossa luultavasti parin päivän sisään. Lauantaina ois ainakin aamuvuoro joten päivällä kerkeis laittaa purkkiin jos ei päiväunet oo välttämättömät. 

3 kommenttia:

  1. maahtavaa pojat! Terv. Anonyymiantero Metsänkuninkaantieltä.

    VastaaPoista
  2. on kyllä upeita kuvia mut ois joskus kiva ku tulis muitaki postauksia ku snoukkakseen liittyviä :D

    VastaaPoista
  3. hajottaa kattoo näitä ku ite overshoottasin ja makaan käsikirurgisella ja kausi on mun osalta pulkassa... mut hyviä kuvia!

    VastaaPoista