torstai 9. toukokuuta 2013

Inkkarivanssit ja kukkahousut

Lasse ollu onneksi vähän aktiivisena lähiaikoina ja laittanu pari postausta. Enmäkään kuollu tai kadonnut täältä oo, henkipihisee ja kamerakin laulaa välillä.
Käytiin sarpan kanssa öö tiistaina varjakanrannassa kameran kans ku aurinko alko olla laskupuolella ja ilma oli semikylmä. Mukava käyä semmosen kanssa kuvaamassa kellä on itelläki paljon silmää, joka tajuaa ettei meikäläinen vielä ammattilainen oo ja varsinkin tässä muotokuvauksessa on todella paljon parannettavaa, Tuntuu että kokoajan vaan samanlailla pönöttää kuvassaolija ja sitte räps. Harjotus tekee mestarin, eli lisää reeniä ja lisää reeniä. Kuitenkin tässä jokunen foto. 

_MG_2361
_MG_2245
_MG_2365
_MG_2375
_MG_2398
_MG_2392
_MG_2415
_MG_2421
_MG_2335
_MG_2449
i like
_MG_2445
Kolme raitaa a-di-das
_MG_2443
Ruuhkatukka

Tee päivän hyvä työ, anna rehellinen palaute kommentoimalla. 

Samuel "Koutsi" Satomaa kuittaa. 

8 kommenttia:

 1. Samanlaisia fiiliksiä tuosta ns. "henkilökuvaamisesta", ei oo helppoa, ei. Ja mun mielestä vielä vaikeempaa olla kameran eessä ja yrittää näyttää jotenkin normaalilta :D mutta siis mun mielestä nää kuvat on parantunu, aika paljonki. Mistä lie johtuu en tiiä mutta hienoja kuvia, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl sen ehkä itekki on pienesti huomannu että tekee jotain juttuja paremmin. Kaikilla on omat jipponsa mallin rentouttamiseen mutta aina jos ne toimii niin ne on hyviä ! kiitoksia palautteesta ! =)

   Poista
 2. hienoja kuvia, tykkään jotenki hirveesti tosta ekasta kuvasta vaikka se onki tommonen aika 'perus' mutta silti:)) ja noi vanssit on upeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikästä tossa toimii vastavalon kanssa tosi hyvin toi kuva. Kiitos kuitenki !

   Poista
 3. Muhun iski eniten 4. ja 8. kuva mutta kaikki oli ihan sikahienoja!

  VastaaPoista
 4. inkkarivanssit on superr hienot!!!!!

  VastaaPoista
 5. Onko tuo tyttö sun tyttöystäväs?:D Hienoja kuvia. Mikä kamera?

  VastaaPoista
 6. En koskaa kommentoi mut toi eka kuva on tosi hieno!! :)

  VastaaPoista