perjantai 17. toukokuuta 2013

Skedehallin lonkkarihörhöt

Oli kaunis keväinen päivä, ajatuksen pyöri rullaamisessa kavereiden kanssa. Otin ajatuksesta idean ja soitin kavereille että ny lähetää lonkkaroimaan. Noh, autoon päästiin ja kaupunkiin päin ajettiin niin taivaalta alko puotella vettä. Ou jea, nastaa. Siitä tuli sitte mieleen että pitäskö koittaa saaha vuokrattua hiukkavaaran skedehallia jokupäivä, ei paljo vaikuttas se että tuleeko kissoja vai koiria siihen että pääseekö rullaan vai ei. Rimphautin sitte puhelun, ajankohdat sovittiin ja solisiinä. Tarkotuksena oli että tekis jonku kunnon fiilistelyvideon siitä, mutta eipä sitte jaksanu panostaa kuvaamiseen ku kikkaili menemään hymy pyllyssä siellä. Eetulla oli toinen kamera ja meikä heilu väliläl toisen kanssa.

Uneton yö takana, syytän unirytmiä, omia periaatteita ja vaikka aurinkoista ilmaa. Noh kääntyypähän tässä ainaki se rytmi sitten kun lähtee duuniin ja illalla koittas semiaikasin nukkumaan mennä. Nopeesti väsäsin pienen klipinkin kasaan tuosta matskustsa mitä tosiaan muutamaviikko sitte otettiin. Hellurei ja hellät tunteet, huomenet ja aurinkoista päivää kaikille ! 

_MG_1920
_MG_1922
Juhis ei oo oikee messissä ? Sake tokas että ne hommaa lonkkarit jotka ei osaa shortilla vetää, ja kai tuo video todistaa sen. Sen verran kova jamppa toi jaako on skedettää.

1 kommentti:

  1. Aika loistavan pätkän sait tehtyä niin pienestä määrästä ja muutenkin kohtuu paskasta matskusta. Good job!

    VastaaPoista