lauantai 8. kesäkuuta 2013

Perä heittelehtii ja renkaat palaa.

11,5h tästä eteenpäin niin meikä hyppä eetun polon kyytiin ja jälleen kerran autolla kohti eteläsuomea. Matkaan lähtee eetu, meikä, jusnu ja joona. Fiilistä pitkästyttävästä automatkasta epävarmalla autolla ei varmasti puutu kun samalla köörillä huomenissa hypätään lentokoneeseen ja siivet vievät meijät bulgaariaan. Erittäin nastaa, viikon irtiotto ennen inttiä, paria viimestä  duuniviikkoa ja ensimmäinen jätkien reissu ulkomaille. Ei malta oottaa. Sitä ennen kuitenkin entisen kämppiksen hääkeikka ja tavaroiden pakkailut eessä.

Niinkun edellisestä postauksestani luki olin alkuviikon etelässä viettämässä lomaa ja hengailemassa niiden kavereiden kanssa. Käytiin me sitten saken ja miikan kanssa laskemassa vähä alamäkiä tiistai-iltana. Muutama meikän mielestä iha makia kuvakin tarttu filmirullale. 

IMG_2457
IMG_2451
_MG_3736
_MG_3701
_MG_3698
_MG_3678

Mitä oot mieltä ? 

En usko että bulgaariassa tulee tehtyä postauksia, mutta sen jälkeen kylläkin varmastikkin koko reissu pakataan tänne ja kerron minkälaista meininkiä oli. Mutta intagrammiin varmaan pusken hyvinkin aktiivisesti kuvaa (dlbsamu).

Mä lähen kiskoo pukua päälle ja meen laittaa kasan vahaa hiuksiin. Näkemiin ! 

14 kommenttia:

 1. Heti ekasta kuvasta aattelin, että no jo on onnistunut otos, mutta kun näin kolmannen kuvan, niin eipä tuossa voi kuin huokaista. Mahtava! :-)

  VastaaPoista
 2. Hei Samu, muistan kun pari postausta sitten kerroit lähteväsi Vaasaan kuvauskeikalle ja myös pääseväsi sen kyytiinkin. Olisiko mahdollista jos postaisit siitä "reissusta" kuvia, kun olisi niin kiva nähdä kuvia helikopterin kyydistä! Ps. minun suurin unelma on päästä kyytiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mahdollisesti tulossa. En pysty iha varmuudella luvata. Mutta kyl sulla on tsäänssit päästä kyytiin jos säästöpossusta löytyy 75€, kato kopter+ sivuilta vähä infoa millon on lähimpänä lennätyspaikka.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! Pitää kyllä käydä kyydissä, kun kerta niin ainutkertainen kokemus sekin:) Toivottavasti tulee joskus niin lähi paikkakunnalle, että ehtisin kyytiin :) Olis kyllä tosi kiva nähdä kuvia sieltä "reissulta" :)

   Poista
 3. hups, kommentoin tohon äsken niin tarkotan siis sitä, että pääsit sen helikopterin kyytiin (vähän epäselvästi sen tossa ilmaisin) :D

  VastaaPoista
 4. juu seon makiaa,seon helemee...

  VastaaPoista
 5. Teekkönää kesällä kuvauskeikkoja vai ookko iha intissä, saattais nimittäi olla tarvetta.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu ajankohdasta. Pistä tekstaria tai spostia niin voisin kattoa mahtuuko kalenteriin.

   Poista
 6. byhyy, luulin otsikon perusteella ihan jotain muuta sisältöä ;DD

  VastaaPoista