lauantai 22. kesäkuuta 2013

Etelänvetelänä

"Pikajuna Ouluun lähtee raiteelta kaksi" Oon just löytäny mun istumapaikan vaunusta 55 ja valmistaudun vajaan kymmenen tunnin junamatkaan, josta suurimmanosan ainakin toivottavasti tulen viettämään nukkuen. Kuulokkeissa Juju paasaa siitä kuinka väärin tätä maata oikeen johdetaan. Mulla siitä ei oo niin vahvaa mielipidettä.

Reilu viikko sitten saavuttiin Jukan autolla pääkaupunkiseudulle, jossa on tämän reilun viikon aikana tullu tehtyä paljon. Tämä postaus kertoo oleellisimmat tapahtumat. Ensimmäisenä perjantai-iltana The Circuksessa esiintyi ASAP Rocky ja tää keikka olikin reissun odotetuin tapahtuma. Oli siistii nähä noinki suuri artisti kuin ASAP livenä ja menohan oli tietenki sen mukasta. Täytyy sanoo etten oo kyl ollu ennen noin kovalla klubikeikalla ikinä aiemmin.

Lauantai menikin sitten lähinnä podetessa ja frisbeegolffia pelatessa jota tuliki harrastettua enemmän mitä oon kyseistä lajia ikinä aiemmin yhteensä harrastanu. Tuli kierreltyä Talin, Kivikon, Siltamäen sekä Meilahden frisbeegolfradat, joista mun lemppariksi pääsi ehdottomasti Kivikko. Frisbeegolf on nii siisti laji ku sitä pystyy pelata yhessä monentasosten ja vaikka ihan randomeidenki kanssa. Meki pelattiin useempi kierros sellasten tyyppien kans joita ei oltu ikinä aiemmin tavattu ja heti tultiin juttuun kun oli yhteinen puheenaihe: frisbeegolf. Kiitos vielä Jukalle kun minut niin ammattimaisesti perehdytit lajin saloihin!

Seuraava mainitsemisen arvonen tapahtuma oli kun Allu ja Matsu paahtaa niiden työpäivän jälkeen tiistai-iltana puol 11 aikaan Allun ja Jukan kämpille ja heittää et "me ollaan lähössä meijän työkaverin kans johonki kotibileisiin, tuutko messiin?" Ja tottahan minä nyt messiin lähin eikä kaduta yhtään. Oli huikeet bileet, tapas paljo uusii ihmiseen ja meininki oli ihan katossa. Sanoinki siel et luulin että Oulussa on hullu meininki, enkä uskonu et täällä vois olla viel hullumpi mutta väärässä olin.

Seuraavana päivänä nähtiin serkkujen eli Inkan ja Miikkan kans. Käytiin King Kebabissa ( josta muuten saa Helsingin parasta kanakebabii ) ja sitte mentiin johonki Arabianrannan lähelle saareen käveleskeleen ja katteleen jotain huikeeta vesiputoushässäkkää.

Perjantaina olikin vuorossa sitten juhannus. En tiiä kenen suusta idea tuli, mutta se oli mahtava! Suunnattiin nimittäin ~15 kaverin kans Porvoon saaristoon ja löydettiin sieltä kallioilta meren rannasta ihan täydellinen mesta juhannuksen viettoon. Alkuilta otettiin arskaa, uitiin ja kalasteltiin. Syömiset oli myöskin tietenkin parasta A-luokkaa (makkaraa), eikä juominenkaan loppunut kesken. Loppuillan kruunasi mikäs muukaan kuin juhannuskokko ja huikee auringonlasku. Yöt vietettiin teltassa ja aamulla olikin vuorossa äkkilähtö kun rantaan iski kunnon myrsky ukkosineen ja hulluine vesisateineen. Litimäräksi kastuminen ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että kyllä tää juhannus oli paras juhannus mitä koskaan oon viettäny.

"Joudumme pysähtymään ratatöiden vuoksi noin puoleksi tunniksi. Pahoittelemme viivästymistä." Vr se ei koskaan yllätä. Vielä kaks viikkoa ja inttiin. Hyvää kesän jatkoo kaikille, mulla se ei ainakaan loman muodossa jatku enää pitkään.


P.S. Tää oli vasta kännykkäpostaus, kameran kuvat laitan myöhemmin uutena postauksena.

2 kommenttia:

  1. Huippu postaus vaikka olikin kännykällä tehty! :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitti paljon! :) en oo ennen tehny kännykällä postausta nii oli jännä tehä tätä mutta kyllähän tästä pikku säätämisen jälkeen ihan hyvä tuli :)

    VastaaPoista