tiistai 25. kesäkuuta 2013

Golden Sands part two.

Huomenta, päivää taikka iltaa. Tuli tuossa mieleen että meillä on lassen kans sellanen ongelma että meillä ei oikee tuu säännöllisesti näitä postauksia, ja sittekun tulee niin pusketaan kaks-sataa postausta pariin päivään :D Noeivaan, kumpiki oltiin vähänniinku reissussa samoihin aikoihin niin on luonnollista että myös tulee siitä sitte usiampi postauskin.

Mitähän tästä reissusta kertois näin näppäimistön kautta. Noh, näitähän jätkien reissuja ollaan suunniteltu jo pitkään, pari vuotta. Aina aiottu lähtä, koskaan kuitenkaan ei saanu aikaseksi. Eetun kans päätettiin kuitenkin että ennen inttiä lähetään, vaikka kahestaan. Piti päästä ottaa lungisti ennenku valtion velvollisuus koittaa. Saatiin kuitenkin värvättyä mukaan tuomivaaran pari mukavaa ystävää.
Lauantaina meikällä oli hääkeikka oulunsalossa. Perhekuvien jälkeen kävin sitte imasemassa nortin ja tsekkasin puhelinta. Kika oli laittanu facebookkiin että ollaanko lähössä bulgaariaan ja millon, ja kappas kummaa, sama paikka, sama lento ja sama hotelli meillä oli kun kikalla ja sofialla. Siinä alko vähä naurattaa että outo sattuma mutta eipä tuo todellakaan haitannu. Ja loppujen lopuksi oli enemmänkin positiivinen yllätys kun sattu samalle lomalle. Ei pilannu milläänlailla "jäbien reissua".
Häitten jälkeen lähettiin kairaan poikien kanssa enemmän tai vähemmän hyvällä pololla etelään ja kun nelosvaihe oli suurin toimintakunnossa oleva paukutettiin 80-90kmh perille huimassa 12 tunnissa. Sisältäen oikeestaan melkeempä kaikki abcit ja mielenkiintoset kohteet.
Seuraavana päivänä kohti uutta ja tuntematonta bulgaariaa. Jatkuuuu ensi numerossa.....


Untitled
"Meikä ottaa itestä uuden proffakuvan"
Joka näyttää tältä:
_MG_4474
_MG_4514
Heittämällä menee meikän lempparikuvaksi tältä reissulta !
_MG_4515
_MG_4511
_MG_4563
_MG_4572
_MG_4544
_MG_4625
IMG_3076
_MG_4327
"Aito" jenkkismaili. 
_MG_4457

4 kommenttia:

 1. mahtavia kuvia! voiku itekki pääsis reissuun tässä joskus :D ja ihana tuo meme-paita!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! =) Kyllä sitä pääsee ku säästää ja ottaa vapaata.

   Poista
 2. Mikäs ton pojan nimi on kuka otti ton "uuen proffakuvan" ittestään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhana, jusnu näin kavereiden kesken.

   Poista