tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kolmas kerta pisteen tarinalle laittaa.

Istun CH:ssa nurkkapaikalla, siemailen kahvia ja korvanapeista kuuluu youtuben kautta musaa. Näppäilen tähän tekstiä uudenkarhealla macbookillani. Semifiilairessa tästä koneesta, tää on yks syy miks oon halunnu jo pitkään läppärin. Voin ottaa himasta läppärin kainaloon mennä kaupunkiin kahville yksin ja rustailla postauksia, muokkata kuvia ja selailla netissä. Jotenkin niin kliseistä mutta yks haave on se että vielä 24v meikä istuu picnicissä kahvilla, syön tuoretta ja hyvää patonkia, juon kahvia ja teen duunia ja kirjottelen blogia. Meikästä tää on vaan aika siistiä, ja siks kai tätä tekee vieläkin kun jonkun sortin kiksit saa kun saa tehtyä siistin postauksen.

Väh

Tää taitaa olla viimenen bulgaaria postaus. Jos ei sitte jotain ylijäämäkuvamatskua tule parin kk sisällä. Mutta niin jatkoa edelliseen:

Sunnuntaina sitten illalla kone laskeutu bulgaarian maaperälle. Varnan lentokenttä oli pieni ja ahas, mutta onneks me jätkien kanssa otettii sellanen asenne että ei me yhtään sen nopeempaa päästä hotellille oltiin me sitten jonon ensimmäisiä passintarkistuksessa tai juostais bussiin pääkolmantenajalakana. Kun kyseessä oli pakettimatka matkatoimiston kautta, ne oottaa kaikki ennenkun lähtee bussilla lentokentältä hotellille. Jos aiot tässä lähitulevaisuudessa mennä bulgaariaan elä tee sitä virhettä että vaihat lentokentällä rahaa ainakaan bulgaarian päässä. Kurssi oli n. 1,58 ja paikanpäällä pankeissa sai n. 1,9 kurssilla.
Hotellille päästiin ja niinkuin vähän oletinkin niin ite hotellihuone ei ollu mikään 200neliön kattohuoneisto. Pikku suihku+vessa ja sitten pari sänkyä ja parveke. Mutta kukapa sitä lomaa kämpillä hengailee, ei meikä ainakaan. Parvekenäköala oli kyllä ihan jees kun oli merellepäin parveke. Päivät kulu sitten altaalla grillaten nahan ruskeeksi, syöden hyvää ruokaa (melkeen kaikissa ravintoiloissa oli sama menu käytössä) ja kierrellen piraattiputiikkeja. Siellä oli se positiivisempaa verrattuna dubaihin että ne ei tullu jos kävelit ohi niin myymään niitä feikkiraybaneja mutta jos vähänkään jäit kattomaan niin kyllä ne sieltä tuli sössöttää että mitkä oli juuri ne sopivimmat hänen mielestä.
Varnassa meikä kävi kahesti, ensin juhanan kanssa kahestaan kun joona ja eetu oli menny jo aikasemmin päivällä. Reissu kusi sinällää aika pahasti, maksettiin 25levaa (1€ = n.2levaa) taksista ja se jätti meidät aivan väärään paikkaan. Kummallakin oli järkyttävä nälkä, jano ja muutenkin ei kovinkaan kävelyfiilis. Käveltiin muutama kilometri ja päästiin mäkkiin, nälkä kyllä lähti mutta hajotti niin paljon se kävely ja taksikuskin kusetus että kun nähtiin että vielä ois pari kilometriä grandmooliin niin päätettiin ottaa taksi ja lähettii takas hotellille. Mutta oli siellä sitten kun parin päivän päästä käytiin uudestaan shoppailemassa niin semihyviä kauppoja. Ei ne hinnat mitään kovin kummosen halpoja ollu ja osassa paikassa kalliimpia kun suomessa mutta kyllä kai sen ymmärtää että ne turisteilta kaikki rahat mitä on saatavissa niin koittaa ottaa poijjes.
Biletysmestoja goldensandsilla oli paljon, ja paljon myytiin goldencardeja joilla sai kovia etuja illalla baareissa. Ja aina oli happyhour, jollon sai 2 cocktailia yhen hinnalla. Sitten kun oli oikee happyhour niin sai 1 hinnalla kolme.
Kyllä mä suosittelen tuolla käymistä jos ei aivan mitään järkyttävän eksoottisia olosuhteita odottele. Perus turistimeininki, aurinko kyllä lämmittää ja viikon viihtyy todellahyvin. Muutaman kerran siellä baarin sisäänheittäjät sano että jos haluaa kunnon meininkiä niin elokuussa sunnybeachille. Muutenkin elokuussa vissii vielä paremman pystyy ottaa aurinkoa ja enemmän porukkaa paikalla.

IMG_3081
IMG_3084
IMG_3091
IMG_3100
IMG_3104
IMG_3124
IMG_3129
IMG_3171
Jokailta pelatiin ainakin yks turnaus bilistä. Täytyy myöntää että oon ainakin pettyny omiin otteisiin. Tais olla eetu reissun voittaja.
_MG_4705
_MG_4725
_MG_4721 2
_MG_4737 2

14 kommenttia:

 1. Mitä te ootte baarissa käyny, uskovaiset nuoret.

  VastaaPoista
 2. Omanlaisia tapauksia nämä kommentit jotka ovat anonyyminä kirjoitettu, ja jotka sisältävät kirjoittajien henkilökohtaisiin asioihin puuttumista ja niiden esiin ottamista. Perimmäisenä tarkoituskena kuitenkin on pilkata kirjoittajaa, luoda negatiivisia tunteita jotta saisi itse mahdollisimma suuret nautinnon tunteet siitä. Tälläisten ihmisten pitäisi minun mielestä mennä hetkeksi peilin eteen ja katsoa itseä pitkään silmiin, istahtaa alas ja tutkia itseä, onko itsellä oikeasti kaikki niin hyvin että pystyy laittaa ivallisia kommentteja nimettömänä (koska ei uskalla nimellä laittaa) saaden siitä suurta nautinnon tunnetta. Minun mielestä ihmisen pitäisi ensin korjata omia virheitä elämässä, ja korjata itseä paremmaksi ihmiseksi kuin alkaa puuttua toisten ihmisten elämäntapaan, ratkaisuihin arjessa ja ajattelutapaan. En tietenkään tarkoita sitä että ei saisi kavereilta tai ystäviltä kysyä että mitä sinulle kuuluu, miksi teet tälläsiiä ratkaisuja tai keskustella muutenkin elämästä ja sen sisällöstä. Mutta minä ainakin ruukaan tehdä tätä hyvien ystävien kanssa joihin voin luottaa joita asiat kiinnostaa oikeasti ja jotka ovat kiinnostuneita minun hyvinvoinnistani. Eivätkä he ole siksi kiinnostuneita että voisivat pilakta ja kertoa asioita eteenpäin muutellen tarinan kulkua nosttaen samalla omaa itsetuntoa ja ulkoista habitusta.
  Sitten itse kysymykseen jonka kommentti sisältää.
  Missä vaiheessa tekstiä väitin että olen käynyt baarissa ryyppäämässä ? En omasta mielestäni missään. Ja vaikka olisinkin käynyt enkä sitä täällä julkaissut muuttaako se sinun elämääsi. Onko se sinulle suuri askel elämässä johonki suuntaan ? Olettaisin että itse kommentin kirjoittaja on itse vanhollislestadiolainen tai entinen sellainen. Jos ei niin on perillä hyvinkin niiden elämäntavoista ja periaatteista. Ja oletan että ajattelet minun olevan vanhollislestadiolainen. Tästä johdosta sanoisin sinnule että taidat siis itsekkin tietää sanonnat "Usko on jokaisen omakohtainen asia". Eli jokainen uskoo omalla tavalla. Oli sitten lesta, jehova, budha, ateisti tai mikä vaan, jos he ovat onnellisia sellaisina kun ovat ja elävät sellaista elämää missä ovat onnellisia, silloin he ovat elämässä oikealla reitillä.
  Se on jokaisen oma ratkaisu haluaako kävellä baariin tai kirkkoon, juoko alkoholijuomia vai ei. Joten annetaan ihmisten itse tehdä ne ratkaisut, hyväksytään ihmiset sellaisina kuin he ovat. Toisinsanoen ollaan suvaitsevaisia.

  Loppuun voisin laittaa ihan hyvän lyriikkapätkän.
  "Rakkaus on sokee, vihanen on kuuro. Myöhästä on katuu citromaksii aamupuuros.
  Aamukahvi tärinää, eikä silti läpi nää. Koska valkoset valheet on aina helppo värittää.
  Mut hetken Huumassa, Hermunen, Tarttu mikkiin. Kaikki on kaksmielist vai onks vaa toi mun töllö rikki?
  Ajatus houkuttais, mut omatuntoni estää enkä kestä sitä likaa, mitä ei voi suihkus pestä.
  Enkä sitä, en käsitä, miten ja millä ja miksi arvostus toisiin puuttuu ihmisiltä."

  Rauhaa ja rakkautta kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huvin oot vastannu!

   Poista
  2. Piti panostaa, alko sylettää toi lapsellinen touhu.

   Poista
  3. Ihan mahtava, hyvin kirjotettu :)

   Poista
  4. "Se on jokaisen oma ratkaisu haluaako kävellä baariin tai kirkkoon" paremmin kun hyvin sanottu! Löysin vasta (noin 20min sitten) blogisi ja hyvältä vaikuttaa!

   Poista
 3. Hyvää tekstiä samu! ja jälleen kerran sairaan mageita kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Tuossa vastauskommentissa on joka urpolle mietittävää ennen nukkumaan menoa. Hyvä postaus, ja mageet kuvat, vaikka pienen katkeruuden piston tunnen ku katon noita joonaa esittäviä otoksia...

  VastaaPoista
 5. Huippu tää blogi! :-)

  VastaaPoista