torstai 18. heinäkuuta 2013

Videon muodossa väsynyttä skeittaamista.

Hyvää iltaa, erittäinkin hyvää iltaa. Heikko olo, lyhyt vapaa-aika, buranapärinä lähti jo pois ja taas paikat jumissa ja alkaa tulla kylmä. Sun muuta kuraa mutta kuka niitä tänne jaksaa puskee. En mä ainakaan. Joten pysytään positiivisissa asioissa.
Sain viimeyönä tehtyä ton hintan pätkän mistä oli blogin facesivuilla jo pikku peeloilupätkä. Tarkotus oli tehä paljon paljon aikasemmin mutta ei täällä kerkeekkään olla niin paljo läppärillä ku luulin. Ja aluksi piti ootella että sain luvan käyttää ees koko masiinaa. Mutta suottapa sitä sen enempää kirjottelee vaan kirjotelkaa te tuonne kommentoinnin puolelle mitä ootte mieltä. Huomasin tuossa just ku katoin toisen kerran kokonäytöllä niin tarkennukset kussu vähäsen ja en jaksanu kännykän netillä puskee täys hd matskuna youtubeen. Ois nimittäin menny ikä ja mielenterveys siinä oottelussa. 


Sitte tähän loppuun vielä tämmönen kuva jossa jopa meikäki on pikseleissä. Harvemmin sellasia tulee laitettua mutta tää on meikästä onnistunu fiiliskuva. 

veljekset
Veli sekä lapsuuden ja tämänkinhetken ainainen leikkikaveri. 

Tutkitaan ja palataan, heihei  !

11 kommenttia:

 1. Hyvä kuva teistä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikänkin mielestä ihan kelpo otos ! Kiitokset siitä kuuluu sirkulle !

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tsusnu tack so mykket ja vkl codia jauhetaan !

   Poista
  2. viikonloppuna ei kotia eikä codia katotakkaa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Samaan kategoriaan menee kun sunkin toiminta yleensä kameran eessä ;)

   Poista
 4. moi samu. mua kiinnostaisi teitää että oletko ihan omasta halusta noin nuorena menossa naimisiin vai yhteisön painostuksesta?mietin vain kun muuten lähtee vähän uskottavuuspohja tuolle sinun kommentillesi vapaudesta uskoa ja olla. Ja oletko omasta tahdostasi vl-ihmisen kanssa menossa naimisiin? Kiitos vastauksista!:)
  t.Ei Vl

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nätti muija photosamulla!

   Poista
  2. Ootko sä tosissas kun kysyt että meenko omasta tahdosta naimisiin ? Ja kuka on sulle sanonu että oon menossa naimisiin nyt lähivuosina ? Jos olisit varma tälläisestä asiasta osaisit kyllä tulla multa kysymään. En tietääkseni ainakaan oo vielä mitään kutsuja häihin laittanu. Kyllä mä ihan ite päätän omasta elämästä, vanhemmat on rakentanu mulle sille pohjan. Kasvattanu mua ja niiden esimerkkien ja sääntöjen mukaan on eletty ainakin itsenäistymiseen saakka. Se joka menee naimisiin jonkun muun kun oman tahtonsa takia ei ole rehellinen alttarilla mitä luultavamminkaan. Mietippä vaikka sitä.

   Ihan mielellään otan kysymyksiä kommenteissa vastaan mutta jonkunlainen roti pitäs säilyttää itse kullakin. Ei haluais mennä siihen pisteeseen asti että joutus ite aina hyväksyy kommentit enennkun menee julkiseksi.

   Poista
  3. Sinusta tulis hyvä poliitikko :D Sen verran ympäripyöreä vastaus.

   Poista