sunnuntai 18. elokuuta 2013

Lasse In Da Int

Niinkuin aiemmin oon maininnut, oon alottanu asevelvollisuuden suorittamisen tossa heinäkuun alkupuolella. Palvelusta on takana nyt siis noin kuutisen viikkoa ja palveluspaikkana mulla on Kainuun Prikaati. Ihan mukavaa hommaa kun osaa ottaa oikeanlaisen asenteen. Pahoittelut hiljaiselostani, mutta nyt kun elämä on keskittyny kokonaan näihin armeijahommiin niin viikonloppuna ei jaksa sen takii alkaa kuvia ottelemaan, että pakko ois saada täältä postausta ulos. Teen niitä jatkossa siihen tahtiin kun tilanteita tulee, mutta stressiä en ala tästä kuitenkaan repimään. Tässä muutama kuva tältä ajalta kuvatekstineen.

Eka marssi ja mustikansyöntitauolla.
Nohevat taistelijat morttileirillä.
Ruokailu pakista maistu niinku aina ja nyt hymyilyttää.
Iltavapailla Kajaanissa.
Rötväystä.
Ampumaleirillä kolmen sadepäivän jälkeen.

Ja loppuun vielä kysysin mielipidettä, että mitä pidätte näistä inttipostauksesta? Ja ehdotuksia, että millasista aiheista tähän inttiin liittyen niitä tehä vai pitäiskö jättää kokonaan tekemättä. Ja tätä postausta kommentoimalla saatte mut kovin iloiseksi. - Lasse

8 kommenttia:

 1. Semmottii jyrmee täyteläisiä missä jotku nyysärit jyynää ja juu ei muuta kuitti

  VastaaPoista
 2. Moikka lasse, pistähä lisää inttijuttuja tulemaa!

  VastaaPoista
 3. noni onha se mukavaaaa kerrassaaan päästä näin naisena kurkkaamaan inttimaailman sisään!!

  VastaaPoista
 4. Mukavia nää joo on!

  VastaaPoista
 5. Tää postaus sai mut iloiseksi! :)))

  VastaaPoista
 6. Ite ainaki kattoisin intti postauksia mielellään! kiva nähä vähän sitä elämää :)

  VastaaPoista
 7. Ikäses naikkone täällä vaa tere, näitä inttijuttuja ois tosi kiva lueskella ja kuvia katella!:) Että postaahhan aina kyseisestä aiheesta, mikäli vaan jaksat ja kerkiet, ei postaustahista pidäkkää missää nimessä ressata,ei ei ei! Innolla oottelen sun uusia höpinöitä:)Pura kaikki vaan tänne blogiin, ajatukses siellä intissä ja kerrohhan kaikkee mahollista muutenki siellä intissä olosta:) Oot muuten tosi söppänä,oikeen komia nuorimies!:) jakselehhan siellä intissä, tsemppiä kovasti!:P ps. päästähhä meijjät muijjatki siihen inttielämään "kiinni" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Special kiitos tästä monipuolisesta kommentista! :) Tosi kiva saaha välillä tälläsiä vähä pidempiä kommentteja. Tälläset on just sellasii jonka takii tätä blogii jaksaa pitää ja jotka saa mut haluamaan tekemään yhä vaan enemmän ja laadukkaampia postauksia:) Ja pidetäänhän mielessä toi että inttipostauksia lisää vaan! Kiitokset tsempistä ja vielä kerran tästä kommentista :)

   Poista