sunnuntai 4. elokuuta 2013

Pimeys on saapunut.

Pimeä on saapunut jo oulun kiepeille. Enää ei voi lähtä parkille mihinaikaan päivästä vaan ilman että ottais salamoita mukaan. Pitkästä aikaa oli mukava vähä noillakin leikkiä. Eihän se ihan nappiin menny niiden osalta mutta eiköhän sitä kokoajan tässä sekin homma kehity. Nämä kaks sankaria lähtee viikonloppuna helsinkiin skeittailee hookuppeihin. Ja jospa sitä ite pääsis kuvailee, sen näkeepi ens viikolla että päästääkö ne meikäläistä hommiin.

Taas rentouttava viikonloppuvapaa ollu, unet jääny vähiin enemmän tai vähemmän viisaiden ratkaisujen takia mutta onneksi bussiissa pystyy nukkua.

_MG_5923
_MG_5950
_MG_5952
_MG_5955
_MG_5966
_MG_5976
_MG_6007
_MG_6020
_MG_6025
_MG_6033

Ens viikolla mahollisesti tulee parina päivänä postaus. Oon koittanu tässä sillälailla metästää ja ottaa tuota matskua että sais puoteltua myös intissäkin. Että ei tää tuu olemaan että aina vaan viikonloppuna tavaraa putoaa tänne.

Ps. Muistakaa että maailma on tehty meitä varten.


4 kommenttia:

  1. Taas ihan törkeen hienoja kuvia! Hyppäsin varmaan kattoon ku luin facesta että On tullu uus postaus!:D tekis mieli pölliä näistä kuvista joku taustakuvaksi>:) Hei oikeesti Isot propsit näille kuille ja koko blogille! tykkään tosipalio! :3♥

    VastaaPoista
  2. hook uppeihinko? hienoa pojat! Toinen tais olla Jaakko Tuomivaara mutta kuka tämä toinen jäbä on? :) ps. mukava lukea näin hyviä blogipostauksia ja liityn itsekkin piankkoin lukijaksi!

    VastaaPoista
  3. joo pistähä inttimatskua tulemaa!

    VastaaPoista