torstai 8. elokuuta 2013

Sodankylä

Terveiset täältä lapista, fiilis on kieltämättä todella hyvä. Ei voi lainkaan moittia. Tänään oli todella iisi päivä, hiukan metässä ryömimistä sen jälkeen valan reenausta ja pientä laulureeniä päälle niin päivä paketissa. Vapaa-ajalla käyä vetämässä se mukava soijakerros pois suihkussa pois ja leegot puhtaaksi mustikka-kuorutteesta. Tottakai se oli iltaruntu vielä ysin ja kympin välillä, sillit purkissa käytävällä meille huudetaan kuinka säälittäviä nuudeleita me muka ollaan. Joskus tuntuu että ampuu vaan vähä yli toi touhu mutta aivot kun on narikassa niin i dont give a shit kuinka vihasia ne on. Kuhan ite koittaa tehä hommat tarvittavan hyvin ja pääsee siihen niin oma tontti hoidettu.

Huomenna on tosiaan vala, vedetään kaks sormee ylös ja vannottaan menemään. Tätä edelsi tiistain valamarssi joka oli sellaset 100km sykkelöintiä päivän aikana. Aamuselta lähettiin ja 5 aikaan oltiin perillä. Ja ootin paljon pahempaa meininkiä, mutta kiitos omille harrastuksille ja yleiselle ajattelutavalle urheilua ja hyvinvointia kohtaan että sitä ollaan keskitasoa paremmassa kuntoluokassa niin ei tosiaankaan tarvinnu räkäposkella polkea menemään. Kärsivällisyyttä riitti ja se ole se avainsana meikäläiselle tuossa hommassa. Muuan kameraotos vielä tähän päälle.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Hyvää yötä ja sitärataa, huomenna lomille

3 kommenttia:

  1. Tuo viimenen kuva susta on ihan huippuhyvä! :) Ja siis tuo asenne ja ajattelutapahan ratkasee intissä aivan tosi paljon :) Ihan niinku muuallakin kyllä..

    VastaaPoista
  2. Jaa ne sodankylän vässykät ei käytä ees sirpaleliiviä ^_^ Terveisin Alok . Tyni

    VastaaPoista