maanantai 2. syyskuuta 2013

34%

Terveiset tuon teille ruudun kautta suoraan sodankylän Jääkäriprikaatin sotkusta. Edessä on viikonloppugines ja sen jälkeen odottaakin palkintona vapaaviikonloppu jossa extrana maanantainhöllivapaa.

Eilen hajotti oikeestaan ensimmäistä kertaa rehellisesti kunnolla se että joutu lähtä takas inttiin. Meni niin törkeen nopeesti viikonloppu ja jäi ihan kesken. Kuitenkin nyt tämä viikko on erittäin iisi. Huomenna lähen 8 aamusta ampumaradalla valokuvaamaan ammunnan sm-kisoja. Siinä kuvauksen sivussa pitää sitte pari haastatteluakin tehä. Mutta mikä sen mahtavampaa kun säästyy turhalta rastikoulutukselta ja pääsee tekemään niitä hommia täällä mitä tekis siviilissäkin. Erittäin mehevää.
Pitää kysästä vielä lupa että saanhan julkaista täälläkin samoja kuvia ja laittaa tekstiä, mikä tuskin on ongelma kun nettiin ne tulee jo muutenkin.

_MG_6068
Vannoin valan vajaa kuukausi sitten ! 

Tässä on ollu sellannen pieni onglema tän postauksen suhteen. Matskua kyllä on koneella kun lomilla on kuitenkin touhunnu ja kamera on ollu mukana, mutta toi kun netti tulee kännykästä ja pitäs ladata isokokosia kuvia flickriin niin ei aina oikeen riitä mielenkiinto edge-verkolla latailla. Mutta vois ottaa tavaksi että tulis aina läppäri mukana tänne sotkuun, kun täällä tää wlani näyttää olevan yllättävänkin toimiva.

_MG_6113
Kantolallakin on järkyttävä määrä aamuja, voimia teille oppilaille. 
_MG_6134
Katse ei oikeen pysy kolmessatonnissa. 

Meillä oli jokuaika sitten "makkaranpaistoleiri", eli ensimmäinen ampumaleiri. Todella helppoa elämää oli kyllä ja tuolla pysty ihan nauttia välillä intistä. Pääsi ampuamaan kovilla nouseviin tauluihin samalla kun ite hyppi menemään pitkin mettää. Ja illalla 5-6 aikaan jo alko sluibaus aika kun koulutus loppu. Eli nuotio pystyyn ja hyvät eväät pussissta esiin ja syömään ja hengaileen tulen ympärille. Muutama ifööni otos sieltä.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitledv
Untitled
Untitled
Sotkuautokin pyörähti toisena iltana. Kuuma kahvi maistu mitä parhaimmalle ! 
Untitled
Untitled
Untitled


Otsikko siis tarkottaa että tällä hetkellä palvelusta suoritettu 34% ja aamuja edessä vielä 108. Ei tunnu missään. Palataan seuraavalla kerralla !
Rauhaa ja rakkautta ! 

8 kommenttia:

 1. jee olipa kiva postaus kiitti!

  VastaaPoista
 2. Palvelusta ei oo suoritettu kovinkaan montaa prosenttia ja aamuja vielä 290. -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Buahahahhahahaha, kylläpä voi olla vahingoniloinen. http://aamukasa.fi/II-13-347 vilkaseppa tuo ihan illan viihdevideoksi. ;)

   Poista
  2. Ei noita voi olla vielä noin paljo! :DD

   Poista
  3. Kyllä tuohon kasaan jo kuolee ku alle jää :o

   Poista
 3. Voi että, tämmöiaiä postauksia lukiessa tulee semmonen olo että "tulispa jo ens vuoden heinäkuu, haluan jo lähteä" vaikkakin on paljon tekemistä ennen omaa palvelukseen astumistani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Propsit siitä että naisena lähet armeijjaan. Kyllä tänne tänäkinvuonna Sodankylään tuli yllättävänmonta naista. Kyllä se aika kuluu ja kohta ennenku huomaatkaan oot jo metässä tetsarit päälä ryömimässä. Tsemiä !

   Poista