keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Long time no see skateboarding

Niin kuin aiemmin jo lupailin, seuraa nyt postaus edellisiltä lomilta intistä. Oltiin jo lauantaina sovittu, et sunnuntaina tavataan Kaakkurin skedeparkilla ja näin tehtiin. Aktiviteetteina meillä siellä oli lonkkaroinnin lisäksi skedetystä ja sen kuvailua. Inttipojan oli helppo hymyillä kun viikonloppuvapaat tunti valmiiksi jo niin hyvältä ja sääkin oli taas upee ku mikä. Oli muutenki tosi jees kuvailla taas pitkästä aikaa skedehommia kun ne on jääny tänä kesänä vähän vähiin. Nyt ei muutakun kuvien pariin:

_DSC0270valmis-2

_DSC0317-2

_DSC0214-2

_DSC0204-2

_DSC0353-2

_DSC0194-2

_DSC0309-2

11 kommenttia:

 1. Helvetin hienoja fotoja, näyttäs pojilla olevan fiilis katossa!:P Jätkä on taitelija!:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isokiitos, olen otettu! Ja tottakai pojilla oli fiilis katossa kun kesä jatkuu ihan luvattoman pitkään ja skeittaus on kivaa:P

   Poista
 2. Voi, kun näyttää kesäiseltä! Hienoja kuvia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeapp, oon niin mielissään ku tää kesä vaan jatkuu ja jatkuu. Oikeesti mitä hittoo, nyt on jo syyskuu ja pitäs sataa tyyliin räntää mut ei. No mut mulle kelpaa!

   Poista
 3. Pojat ossaa skedettää, sairaan siistejä fotoja ja fiilis kohillaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep pojat on kyl kivenkovii! Kiitokset vaan:)

   Poista
 4. Kertokaa kauanko menee aikaa yhen kuvan ottamiseen? Oletan että kauan koska on nii perfectejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintonen kysymys, kiitokset siitä sulle! Sanotaanko näin, että esim lumilautailua tai skeittausta kuvatessa se aika mitä minkäkin kuvan ottamiseen menee on oikeestaan suoraan verrannollinen siihen monennellako yrityksellä se temppu menee päälle. Joskus toki saattaa sattua vielä sillälailla et just kun temppu menee lopulta päälle niin mulla eli kuvaajalla tulee joku moka tai salama ei räpsähtä tjsp.

   Havainnolistamiseen voisin käyttää tämän postauksen kuvia arvioiden kuinka kauan minulta meni aikaa kuvien ottamiseen. Ensimmäiseen kuvaan meni noin 3min, koska kolme yritystä. Toinen kuva ei ole temppukuva ja säätämään joutu oikeestaan vaan salamaa ja tehtiin noin kolme testikuvaa joiden jälkeen lopullinen kuva oli valmis ~30 sekunnissa. Kolmannessa kuvassa temppu meni päälle noin kymmenennellä kerralla silleen et asento oli mahdollisimman hyvä = n. 10 min. Neljäs kuva random räpsäsy, aikaa meni noin 5 sek. Viides kuva on temppukuva johon yrityksiä ehkä kymmenkunta = 10 min. Seitsemäs kuva taas räpsäsy = 5sek. Viimestä kuvaa ja sen temppua Jaakko hinkkas kuvien määrästä päätellen tasan 40 kertaa eli aikaa meni noin 40 min.

   Kun kuvataan jotain muuta kun temppuilua, esim ihmisiä jne menee aikaa säätöineen ja testikuvineen ehkä noin puolisen minuuttia, joskus toki enemmän ja joskus vähemmän. Sitten sellanen vielä näihin postauksiin liittyen et yhtä postausta varten, jossa on viidestä kymmeneen kuvaa, kuvia tulee otettua yleensä yhteensä jotain 50-200 väliltä, eli siis julkastavat kuvat on tosiaanki vaan se kerma koko kakun päältä.

   Poista
  2. Aivan elikkä töitä saa tehä hienojen kuvien ottamiseen. Hieno ympäripyöreä vastaus! Kiitos

   Poista