perjantai 4. lokakuuta 2013

Kelit muuttuu ja lauta jalkojen alla vaihtuu.

"Lomalle lähtiät voi lähtä kerrokseen", sen kun kuuli oli hymy entistä isompi huulilla. Meikäläinen käytti yhden komppahöllin joka oli palanu kurssin takia niin tälle päivälle. Ja kun maanantaina on vielä komppaniahölli niin saa ottaa nyt normaalia pidemmin rennosti ilman m05 kurkkusalaatti asua.
Meikä lähtee ihan näillä hetkilä veikkaamaan teoriakoetta ruskoon ja toivottavasti menee läpi, minkäänmuotosta kertausta ei oo tullu tehtyä, kai sitä luottaa siihen että sen verran paljon ajanau että vielä tietää ne oikeat liikennesäännöt.
Reino
iPhone 4s


Jaakon kanssa käytiin pari viikkoa sitten kuvaamassa skeittausta, veikkaisin että oli viimenen skedekuvauspäivä tälle vuodelle. Snoukkakausi on kerran jo alotettu kemppihallin lumilla ja sieltäkin on tulossa matskua. Ja blogin facebooksivuille laitoinki jo yhen pepen kaunin nosepressin.
_MG_7275
Jos vaan päästään kuvaamaan ens talvena tarpeeks paljon, niin lupaan tehä tälle kaverille kovan pätkän ! 

Mutta tässä on meikän mielestä ainakin temppujen puolesta semikovapätkä, omaan suoritukseen kameran kans en oo niinkään tyytyväinen.Ps. Lähen tänään ukkohallaan ja otan lonkkarin mukaan. Jos saan jonku palkattua ottamaan videota niin lonkkarilla mennään piuhalla niin lujaa että tämäkin siilitukka hulmuaa !

2 kommenttia: