torstai 24. lokakuuta 2013

Spade

Kolme päivää, kolme KL:lää (kuntoisuusloma/lomapäivä). Yksi kiitettävästä ampumataitotestistä, yks linjamerkin saamisesta ja yksi JPR:n salibandyturnauksen voitosta ! Kyllähän noi maistuu. Vieläkun sai tietoon että ens lomat on kahella päivällä pidennetty, meni nimittäin lomat läpi että läsähti. Expot ja helsinki kutsuu,  ima so so so fiiiliksissä ! Kun ei oo tänne kerenny oikee mitään tehä niin päätin että laitan muutaman kännykällä otetun kuvan. Sen voin luvata että expoille tulee kamera mukaan ja koitan ottaa sieltä fiiliskuvia sitten, menoista ja meiningeistä !

Untitled
Ensilumet sodankylässä, nyt on jo parikyt cm. 
Untitled
Koulutushaaratutkinnossa marssittiin puoleksi jäätyneellä suolla, samalla kun arska paisto kauniisti taivaalta. 
Untitled
Nilkka turvoksissa, jalat kohtuu kurasena, iho kulahtanu "ulokekohdista" ja päkiöt kipeenä. Tämän lopputuloksen saa vajaa 40km kävelemisellä kumpparit jalassa, ilman että käyttää saappaita missään vaiheesa poijes, saatikka vaihtaa sukkia tai lisää talkkia. 
Untitled
Vielä kuva marssimaisemasta, tämä oli siis sitä parasta jalka-alustaa mitä tarjottiin. Hakkuualue oli kohtuu berberistä.
Untitled
"Palkinto"
Untitled
Kohtuu väsynyttä porukkaa oli tänään aamusta oppitunneilla. 
Untitled
tj56 
Untitled
Hyppäsin uuteen somen muotoon mukaan. @SSatomaa nikillä löytää jos vähäänkään kiinnostaa. Saa nähä innostuuko sitä itekkää tosta lainkaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti