maanantai 18. marraskuuta 2013

Bounattu, ländätty ja tallennettu.

Maha täynnä lihapullia, lohkoperunoita, vihanneksia, salaattia ja majoneesiä. uTorrent tykyttää ajanvietettä illan inttimatkalle, ja mä istun rennossa asennossa varjakan perukoilla, pehmeällä nojatuolilla jalat toisella penkillä. Sanomattakin selvää että nautin suunnattomasti maanantain komppahöllistä. Vieläkun lomat meni loppuviikollekkin läpi ja tiedossa on puolentoistapäivän keissi kassulla.
Latasin juuri neljä snoukkakuvaa flickriin, laitan ne tänne teidän nähtäväksi. Temput on rehellisiä ja tyylikkäitä. Viikontakaisilta sessareilta videomatskua on enemmän ja jospa saisin tänään ja huomenna kun makaan kassulla "omalla rakkaalla" punkalla editoitua teille pätkän.

_MG_8129
Nuorempi liedes.
_MG_8106
Näyttää seminuorelta pera tässä kuvassa !
_MG_8100
Tämän kaverin tatsiin ja tyyliin ei tarvi ikinä pettyä.
_MG_8171
Vanhemmalla liedekselläkin lauta taipuu melkolailla.

Ps. Pitäisikö minun huolestua siitä että kävin tänään kuvaamassa ratsastusta ? 

4 kommenttia:

 1. Vitun lesta mitä vittua dissaat ratsasusta ja hevosia ne on nii ihanii ♥♥♥Oikeesti kaikilla lestoilla on joku vitunmoinen hheppa ongelma !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkälaisia ne "vitun lestat" oikeen on ? Ite en varmaan kuulu tuohon kyseiseen laariin kun en edes tiedä mistä puhut.
   Ja kai sitä huumoria on välillä vaikee saada kirjoitettua sillain että jokainen ymmärtää että se on nimenomaan huumoria.
   Mutta kiitos epäasiallisesta palautteesta ! :)

   Poista
  2. Inhoan semmosta teinilässynlää-mussutusta ku tullaan sönkkää jotain, mutta teen nyt itekki niin. Iha loistava vastaus kommenttiin, juu rok broo :ddd jollai on vissii vitunmoinen ropleema

   Poista
  3. ja kaikki "ei-lestat" ko sitten pitävät hevosista? :)

   Poista