perjantai 22. marraskuuta 2013

Hallisnoukkausta

Kumpa vaan tulis jo kunnolla lunta, kun pakkaa kamerakamat ja snoukan niin vois mennä johonkin muuallekkin kun kempsun hallin taakse kuvaileen. Toivoo kuvaajasetä joka istuu Coffee Housen pehmeillä sohvilla ja hörppää kuumaa kahvia isosta valkoisesta mukista. Kaupunkiin kun ajelin niin kokoajan näin vaan mahollisuuksia, tuossa vois käydä kuvaamassa kun tulee lunta, tuosta vois saada siistiä stillimatskua yms. No lasku- ja kuvaushimoja pääsee huomenna päästelemään kun reissu rukalle olis eessä. Pari autollista kivenkovia snoukkareita ja meikäläinen siinä vieressä räpiköi. Mitä luultavammin jossain vaiheessa tajuan että mielummin oon kameran takana, sen edes jotenkin osaan. Vaikka siinäkin ois paljon parannettavaa.

No eilen pistin facebookkiin yhen parin minsan pätkän, ja nyt väsäsin vielä vanhemmista klipeistä toisen. Aattelin siis piristää teidän viikonlopun alkua snoukkavideoilla.

_MG_7271Lähen ostaman toisen kupin kahvia ja tuhoamassa terveyteni polttamalla savukkeen. Hyvät viikonloput teille !2 kommenttia:

  1. Nättiä settiä! Kameran kummallakin puolella homma selvästikki hallus! Lisää vaan laskupostauksiin talven mittaan kiitos!:) Voisitteko joskus tehä postauksen kuvausvälineistä, objekteista, jalustoista, rungoista pieni arvostelu ja kuvia..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se onnistuu, menee varmaan vaan muutaman viikon päähän kun on tuo ginesvkl eessä ens viikolla sodankylässä ja sittehän se on melkee jo palvelus läpytelty joten voi olla tälläkin aktiivisempi ! Lisää tulee varmasti eli pysyhhän kanavilla !

      Poista