keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Studio

Suomen turhin sarja pyörii sotkujn isolla tv:llä, nimittäin salkkarit. Suomen suosituin sarja mutta en käsitä että miks. Käsikirjotus pyörii niin ympyrää, kuukausi oikeestaan on varmaan se kiertokulku. Mä seurasin muutamavuos sitte tuota sarjaa jonkin verran ja veikkaisin että ei tarvis kattoa kuin yks jakso niin oisin ihan kärryillä. Niin ennalta-arvattavaa tavaraa ne näyttää. 

Muuan viikko sitte ana oli etelästä käymässä oulussa ja eetu oli lomilla. Kumpikin meikäläisen luokkakavereita kauppiksesta. Teki ehkä nämä kaks jäbää oli ne meikän "parhaat" luokkakaverit. Ei siinä oli siellä luokalla ja koulussa muitakin hyviä jätkiä mutta kyllä nää on vaan niin hienoja miehiä ja hyviä ystäviä meikäläiselle. 
Otettiin sitte "vähän" myöhässä valmistujaiskuvat. No parempi myöhässä kuin ei milloinkaan, ja kuitenkin ne kuvat kehyksissä seuraavat vuosikymmenet lepäilee ja vaativat pölynpyyhkimistä viikon välein. Joten kuka sitä enää hetken päästä muistaa että millon ne on otettu, valmistujaispäivänä vai jokusen kuukautta sen jälkeen. 


_MG_7653
_MG_7664
_MG_7680
_MG_7696
_MG_7693
_MG_7683
_MG_7682

Tällästä matskua saa meikäläisen siirrettävällä kotistudiolla, mahollista ottaa myös valkosella taustalla. Mitä ootte mieltä ? Ottaako pahasti turpaan kivijalkastudiokuvilta ?

3 kommenttia:

 1. Neljäs kuva ääääärimmäisen hyvännäkönen! Muutki, todella hyviä. Mikäs siinä ku on tuommoset MIESmallit kuvattavana:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todelliset miesmallit kyllä, ja kauneuden lisäksi myös ihmisinä mahtavia !

   Poista
 2. Hyvä alku. Studiokuvaus on haastava laji. Valo luodaan tyhjästä. Kannattaa ostaa valoja lisää, opetella hiusvalon, muotovalon, taustavalon ja tasausvalon merkitys.

  Tossa linkki meikän yhteen pari vuotta vanhaan kuvaan: http://goo.gl/vEbjr5

  Vasen kuva on setuppi jolla kuvasin, keskimmäinen lopputulos, oikea oli vain kiitoskorttiräpellys. Vasemmalta edestä pehmeä muotovalo neliön muotosen softboxin läpi. Tekee muodot, jättää varjot. Päältä leveä softboxi jonka tehtävänä oli valasta olkapäät ja lakki, erottaa malli taustasta ja idea on luoda mallia kolmiulotteisemmaksi/syvemmäksi. Lisäksi taustaan ammuin hunajakennon läpi pehmeän valon jota muotoilin vielä LR:ssa. Yksinkertasta.

  Jäbillä hyvä meno, pitäkää lippu korkialla.

  Parasta vastiketta rahalle mitä voit valokuvaajana saada on ostaa Zack Ariaksen studiokuvauskurssi. Kieli on englanti, sisältö kultaa. Suomesta ei löydy etes ketään joka osais kertoa peruasiat tod-ella yksinkertasesti. Tää kaveri tulee kotisohvalle. Popkornit mikroon ja hyvää viikonloppua: http://www.creativelive.com/courses/zack_arias

  VastaaPoista