maanantai 16. joulukuuta 2013

Asukuvaa

Näitä tämäntyyppisiä kuvia bloggeri on täynnä. Päivän asua esitellään vähintään jokatoinen päivä, kehutaan blogin avulla saadut tavarat maasta taivaaseen.
Väärinhän tuo ei ole mutta mietin vaan joskus että vetääköhän osa enää oikeesti sellasta kamaa niskaan mitä haluaisi laittaa vai pakottaako yhteistyön tuoma mainostamisen velvollisuus laittamaan tiettyjä kamppeita päälle jotta tulisi niitä uusia ja taas uusia kuteita pyöreän nollan euron hinnalla ja kaikki olisi tyytyväisiä. Paitsi bloggaaja itse kun ei rehellisesti ole oma itsensä blogissa. 

IMG_4618
IMG_4620
IMG_4613
IMG_4636
IMG_4593
IMG_4587
IMG_4522
Kuvissa on siis Anni joka itsekkin pitää blogia

En siis tarkoita että olisin itse yhtään parempi bloggaaja, kukin kukka kukkikoon omalla tavalla ja jokainenhan itse päättää mitä nettiin itsestään laittaa ja minkälaisen kuvan itsestään haluaa antaa lukijoille. 


62h päästä mä oon vapaa mies, se ei ole paljon mutta siihen mahtuu vielä paljon odottamista. Duuni alkaa heti perjantaina mutta heti ku pieni rako tulee niin lähen poikien mukaan ruskoon laskemaan ja näätte varmasti täälläkin myös että millanen on tuo uusi oulun oma laskettelukeskus. 
Rauhaa ja rakkautta. 

4 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä hyvää pohdiskelua mitä tohon kirjotit. Musta on aivan ok tehdä yhteistyötä yms, kunhan silti pysyy rehellisenä itselleen ja kirjoituksissaan kertoo esim jos saatu tuote ei oikeasti ole kovin häävi.. Monen postailut on vaan sitä väritöntä, hajutonta ja mautonta mainos- sekä yhteistyöpaskaa, mutta kyllä mää tiedän muutaman bloggaajan, joiden postauksista ei melkein edes huomaa niitä yhteistöitä sun muita, koska bloggaaja tekee edelleen hommaa omasta aidosta halustaan ja tekee postauksista edelleenkin aivan itsensä näkösiä :) Että ei se mun mielestä oo ollenkaan välttämätön paha, vaikka monesti siihen se meneekin..

  VastaaPoista
 2. vitun perseestä nuo saatanan muotiblogit,lol! eikö ihmisillä oo muuta tekemistä ku kuvailla itteensä joka vitun päivä ja joitain vaatteita? huh huh. sulla ja lassella on asiallinen,mielenkiintonen hyvä blogi! hatunnostot teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kohtuullisen ronskia kielenkäyttöä, ei tietenkään oo kiellettyä. Mutta taitaa olla ainakin selkeet mielipiteet. Ja kiitos kehuista siisti että tällänen kelpaa eikä tarvi olla massan mukanen että kelpaa =)

   Poista