sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Kymppipäiväset

Joulu alkaa oleen pikkuhiljaa ohi ja kinkut ja suklaat pikkuhiljaa talosta syöty. Mulla joululomaa on jälellä vielä pari päivää, jonka jälkeen luvassa olis paluu armeijan harmaisiin. Takana on rennoin viikko pitkiin aikoihin. Ei oo tarvinu miettiä onko se paita housuissa ja kengännauhat piilossa tai että onko vastaantulijalla sen verran nappuloita kaulassa, että pitäisi kättä alkaa vetämään lippaan. Vietin joulun perinteisesti kotona perheen kesken hyvin rauhallisissa merkeissä. Niinkuin aiemmin jo mainitsin, jouluruoat ja herkut on maistunu, joten ehkä on ihan hyvä, että niitä pääsee inttiin sulattelemaan.Selailin tossa pari päivää sitte mun vanhoja profiilikuvia ja inspiroiduin ottamaan samanlaisen kuvan kuin kolmen ja puolen vuoden takainen profiilikuvani oli. En tiiä sitte onko kehitys ulkonäössä ollu ylös- vai alaspäin, mutta ainakin letti ja vaatteiden värit on nykyään hillitymmät ja omaa silmää enemmän miellyttävämmät.Alotin kymmenenpäiväisen joululomani kutsumalla muutaman inttikaverin Ouluun ottamaan selvää onko tästä kaupungista mihinkään. Ja olihan siitä, kovasti pojat kehuivat jälkeenpäin kuinka jeba viikonloppu heillä oli, eikä mulla oo kyllä vastaansanomista. Pojille tutuksi tuli ainakin Oulun yöelämä, -pizzakulttuuri ja muutamat oululaiset kaverini joita kutsuin kämpälleni aikaa viettämään.Vaikka joulu ja siviilielämä kovin mukavia asioita ovatkin, on karu totuus se, että maanantaina on hypättävä bussiin ja palattava arkeen. Armeijaa mulla on jälellä vielä puolisen vuotta ja tuoreena alikersanttina odotan innolla tammikuun kuudetta päivää, jolloin muiden alikersantien kanssa olemme ottamassa vastaan uusia alokkaita. Samun mukaan armeijassa ei tehdä miehiä, mutta minä ja alikersantti Pentikäinen teemme kuitenkin parhaamme, että näin tapahtuu.

4 kommenttia:

 1. Lasse, et näytä yhtään iteltäs tuossa kuvassa, mikä on otettu sillon 3v sitten :D Kiva postaus oli :) Tsemppiä inttiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyl samaa mieltä et vähä oon muuttunu :D Kiitoksia kehuista ja tsempeistä:)

   Poista
 2. Juuu oot hiukan muuttunu; miehistyny kuule!:) Vaa sama sulonen jätkähän se edelleen on;) Nice pictures! Olipa tosi kiva ylläripylläri ku tulin kattoo tätä teijjän blogia, ku oli Lassepoika postannu, jeeah!:P Onnittelut alikersantiks ylennyksestä;P Noppeesti se puolvuotta hurahtaa,ku "penikoita"paimennat siellä, ja sähän TEET niistä miehiä,eikös?;) Sovitaampa niin:D Oikeen rennon rempsakkaa ja onnekasta uutta vuotta teikäläiselle! Kaikkea hyvvää:P

  ps. Itekki mussuttanu sukluutia ko sika, vaa pittäähä sitä jouluna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitoksia kiitoksia! :D Ja onnekasta uutta vuotta myös sinne!

   Poista