torstai 12. joulukuuta 2013

Meijän Lasse

ullaHola!

Täällä kirjottelee Ulla Lassen kaveri, aattelin nyt vähä kertoa teille siellä ruudun toisella puolella, että minkälainen tyyppi tuo Lehon poika oikeastaan on.
Tutustuttiin 2009 Oulussa Värtön rannassa, Lasse näytti sillon tältä ja asusteli vielä Pudasjärvellä.

Kuva 1

Lasse alko seurustella yhen meidän kaverin kanssa, joten pikkuhiljaa se alko tulemaan mukaan hengailuihin ja muutenki porukkaan. Tuohon aikaan mökkeiltiin ja vietettiin paljon aikaa porukalla. Tuntus että tuollon kellään ei ollu kauheesti velvollisuuksia ja elämä pyöri aika paljon kavereitten keskellä.

 kuva2 kuva 3kuva5 (1)kuva5 (2) kuva 8)

Nyt vanhemmalla iällä nauttii ihan eri tavalla meidän mökkireissuista ja voi vaan haaveilla että jahka kohta päästäs taas uudelleen reissuun.
Lasse on rentoa seuraa, sen kanssa hengaillessa läppä lentää ja aika monesti saakin nauraa silmät vetisinä. Lasse on kans tosi spontaani, sille voi heittää jonku ihan mielipuolisen idean ja sitte se meneeki ja tekee sen. Kesäsin Lässen kädessä näkee usein footbagin, kameran tai longboardin. Valokuvausta herra on harrastanu jo kauan ja kova on luotto sen kuvia kohtaan esim. omat valmistujaiskuvat aikanaan Lassella kuvautin ja tykkäsin kyllä paljon lopputuloksesta!

9
Lässe tykkää hulluna karkista ja monet kerrat kun on kyseiselle soitellu jotta sopis tulla kahvilla käväseen nii herra tilaa karkkipussin ja limsapullon samalla. Jäyniä Lasse tekee usein ja välillä ainaski itellä on palanu lakki siihen ihan kunnolla, kuitenki aina vartin päästä nauretaan tapahtuneelle ja kaikki on sitten taas iha normaalisti. Ohessa hyvä esimerkki: kuva 6 

Useimmiten Lasse ei jaksa jumittaa kämpillä koko päivää vaikka ulkona ois joku 3. maailmansota taifuunilla höystettynä menossa, silti sen pitää päästä tekemään jotakin, energiaa tuntuu olevan niinku pienessä kylässä. Veikkailisin siis että vaikka sillä välillä intti mahtaa hajottaakki nii kyllä se siitä kumminki nauttii (ja onkai se vähä pakkokin jos siellä vuoden meinaa sotia).

10 (Miksi ollaan muuten tässäki kuvassa kalalla !?) Mutta älkää kumminkaa saako liian levotonta kuvaa Lassesta, sen kans voi käydä hyviä ja syvällisiä keskusteluja ja se antaa hyviä neuvoja jos itellä joku asia painaa tai tarvittee miehistä näkökulmaa asioihin. Loppujen lopuksi Lasse on aikalailla niinku veli mulle, vaikka välillä hermo meneeki nii on se silti tärkeä.

8

Meillä oli tosi tiivis kaveriporukka sillon nuorempana, mutta nykyään kun aikuisuus alkaa lähestyä itse kullakin nii porukka on alkanu hajoilla ympäri Suomea. Joululomaa odotellessa kun sillon saadaan kaikki kokoon Ouluun pitkästä aikaa !! Ja tähän loppuun vielä mun mielestä yks maailman siisteimmistä kuvista ! 

76 kommenttia:

 1. Ihanaaa ei hitto, parhautta asiatekstiä ullalta! Lasse on ihan paras, ikävä sun seuraaaäää!

  VastaaPoista
 2. Hahahah säikähin ku oli Ullan kuva heti ekana :DD Vaikka se mulle sanoki tästä :D Mut ihan paras kirjotus ja hyvin kuvastaa Lassea!! Ja niiiin makeet kuvat!

  VastaaPoista
 3. Hei huippu tällanen aivan erilainen postaus!!

  VastaaPoista
 4. Jep mää oon paras! Ulla sai mut kyllä kuulostamaan aika hyvältä jäbältä. :D Multa kiitosta sille lukijalle joka aikoinaan tälläistä postausta ehdotti ja Ullalle kun jaksoin ite postausta väsäämään ja sai siitä vielä näin makeen. :)

  VastaaPoista
 5. Jätkä on hyvä jätkä :D iha hauskaaha tällänen oli raapustella !

  VastaaPoista