maanantai 9. joulukuuta 2013

Mustavalkoinen Ruka

Untitled
Aluks oli tarkotus tehä sellaset Helmenkalastajatyyliset viikset mutta homma vähän kusi. 

Pari viikkoa sitten kun elin vielä siinä ajassa kun loppusota oli edessä, leriaamuja oli useampi jäljellä. Silloin edessä oli siis vielä pari ponnistusta vaativaa harjoitusta. Henkinen latautuminen onnistui täydellisesti. Nimittäin pistettiin kavereiden kanssa pari autoa täyteen laskuhimoissa olevia ihmisiä ja nokka kohti rukaa. Aluks oli tarkotus ottaa paljon videomatskua, keskittyä suurilta osin siihen rukalla mutta kun päästiin perille niin lunta tuli taivaalta enemmän kuin liikaa ja tähän aikaan vuodesta tuo valosa-aika on kohtuullisen lyhkänen osa laskupäivää. Loppujenlopuksi kennon läpi liikkuva kuva tuli epäselvänä mössönä. Kuitenkin kun ei oo niin perfektionisti niin senkin voi julkaista. Joten tässä se  ois:Videolla on siis Tynin pojat Jukka ja Joel, Perttu "Pepe" Piilonen, MatoParkin parkkimanageri Matias Liedes ja Veikko the Vege Hyry.

Odotetaan luonnonvaloa, ruskon laskettelukeskuksen avautumista ja luonnonlunta niin tulee taas laadukkaampaa kuvaa. Toki on tulossa yösessailua halogeenien valottamana mutta tänä talvena ois tarkotus myös enemmän kuvata päivemmällä. Ei oo niin hirveetä säätämistä toi homma sitten.

Kohtalaisen wäbä tilanne on kyl nyt, aamuja jäljellä tasan 10. Matkustan par-aikaa kohti sodankylää jotta voisin viettää 2 ja puol päivää kassulla, luultavasti enimmäkseen auditoriossa ja sotkussa istuen. Enää tarvii vain hetki teidän malttaa oottaa niin oon taas täysillä mukana tässä hommassa. Enemmän aikaa, enemmän motivaatiota, suurempia suunnitelmia ja ideoita. Eli kohtuu kovaa settiä on tulossa tännekkin, ja PALJON.

Untitled
Kävin eilen koutsaamassa pikkuveljeä, kyl tosta kova pelimies tulee. Kyl sitä sunnuntai-aamunakin jaksaa herätä 8 aikaan kun tietää kuinka paljon iloa tulo pikkuveljelle kun lähtee kattoo sen lätkäpeliä, ja kun antaa sille vähän rakentavaa palautetta pelihommissa. Muuan vuosi eteenpäin niin melkeen voi jo pelata samoissa vuoroissa. (iPhone 4s)

Ps. Jos joku muistaa sen heinäkuisen tekstin kun laitoin tänne että jätän Citymarketin taakse, lähden kalastalemaan uusia kaloja inttiin ja sen jälkeen, olin väärässä. Aluksi tuntui että oonko mä heikko kun pyysin taas töitä samasta paikasta, kun on siellä jo melkeen 5 vuotta ollu. Mutta minkäs voi hyvälle työpaikalle, työnantajalle ja työporukalle. Kyllä sinne fiiliksissä palaa puolenvuoden tauon jälkeen. 11 aamua ja meikä taas pyörii niiden maitohyllyjen takana siellä tukka solmulla ja hymy huulilla.2 kommenttia:

  1. pelaako tää sun veljes ihan jossain seurassa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kun sillä on joka sunnuntai lätkävuoro, muutaman vuoden ikähaarukalla suunillen tuollasia 8 vuotiaita siellä sirklailee.

      Poista