torstai 26. joulukuuta 2013

Nosturi

Kylmä tuuli puskee naamaan, pieni tihkusade masentaa fiilistä entisestään. Pimeys on vallannut joulun ainakin oulussa. Pieniä lumenhiutaleen toivoja on maassa jotka sulavat parin päivän sisällä pois. Meikäläisen fiilikset vaan menee jotenkin todella paljon sään mukana. Jos on joulukuu ja kinkku on pöydässä niin pitäis sillon olla lunta maassa ! Ei se oo oikein että vettä tulee ja eteläsuomessa leikataan melkeempä nurmikkoa verkkopaita ja aurinkohattu päässä.
Toivottavasti tulee tammikuun alusta sitte heti ihan urakalla lunta että pääsis snoukalle poikien kanssa. Odottavan aika on pitkä. Niin ja pepe ja veke lähtee vielä inttiin niin se supistaa kuvauspäiviä aika pahasti, boonuksena vielä jaakolla nilkka rupelilla.


Joulu meni kotona rennoissa fiiliksissä. Mukava oli hengailla himassa kun koko porukka oli kotona. Sake asunu vajaa vuoden eteläsuomessa ja lähtee tammikuussa muutamaksi kuukaudeksi etelänlämpöön reppureissaamaan, Anna asuu miehensä ja lapsukaisen kanssa muuansadankilometrin päässä Oulusta. Otettiin sitte tänä aamuna potretteja ja pari päivää sitten isosiskon lapsen yksvuotiskuvat.

Kohtuu väsyneet silmät meikäläisellä, just heränneenä siis. 

1 kommentti:

  1. mää tiiän saran ja en koskaan ois osannu tunnistaa teitä samaan perheeseen!!:D oikee suu loksahti auki ku katoin ton viimesen kuvan, haha :D

    VastaaPoista