sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Hääkuvausta Pudasjärvellä

Meikäläinen on bäck inda bisnes näissä hääkuvauksissa. Viime kesäkuusta joulukuuhun pidin hommat tauolla, kesäloman ja intin takia. Kuitenkin yhet häät kävin intin aikanakin kuvaamassa. Viimesillä lomilla itseasiassa. Pudasjärven tullu jo kohtuu tutuksi hääkuvauksen puolesta, ja on siellä muutenkin joskus tullu aikaa vietettyä.
Eli jos kaipailet hääkuvaajaa niin ei muuta ku jonkinsortin yhteyttä meikäläiseen niin katotaan miten päivämäärät natsaa ! 

Studiokuvat otettiin muutamatunti ennen kirkkotilaisuutta juhlapaikalla.

Vietän keravalla saikkua, kohtuullisen rikki oon henkisesti. Sama polvi mikä on jo kerran leikattu pamahti rikki muutamapäivä sitten kemppihallin takana yösessareilla. Kereksin suunilleen puoltuntia laskia kunnes polvi kerto että ei urheilla eikä kävellä vähään aikaan. Kepit nojailee vieressä ja mietiskelen että miten voi olla mahollista että kun lätkä- ja snoukkakausi alkaa intin jälkeen niin heti polvi pamahtaa paskaks ja ne jää haaveeksi. Tai ainakin venähtää niiden alotus. Ranteet auki ja rantsilaa rypemään itsesääliin. Noei sentään mutta onhan tää kohtuullisen anaalista.

Palataan ! 

4 kommenttia: